Napsat recenzi

Park hotel Golden Beach 18. 7. - 25. 7. 2019

Recenze hotelu Parkhotel Golden Beach Hotel **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 63x
Recenze se líbila: 193 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel za dobrou cenu. Kdo chce hledat mouchy najde je, kdo ne, dovolenou si užije!

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Bylo pěkné (my výhled z balkonu k bazénu a na moře) - pokoj 514 (5. patro) - 2 osoby byl dostatečně velký a našli jste zde:

- manželskou postel (trochu proležená matrace, ale dalo se to, na přikrytí klasická bílá prostěradla/ve skříni huňaté deky museli byste si zřejmě říct o povlečení, nakonec prostěradla stačila)

- menší gauč

- minibar

- televize

- fén

- skříň

- noční stolky + lampička

- klimatizace (na noc jsme vypínali, bylo nám chladno)

Koupelna s toaletou byla čistá.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Co se týče hlavních jídel dne (snídaně, oběd, večeře) byli jsme velmi spokojeni! Opravdu pestrý výběr (salámy, sýry, hromady zeleniny, různé druhy mas a příloh, mnoho druhů zákusků a sušenek, pití jste si natáčeli sami z nápojových automatů (ráno více druhů kávy/čokolád, limonády různých příchutí - citron, pomeranč, cola, soda, tonic), pivo/víno/tvrdý alkohol rozléval personál během hlavních jídel u baru v jídelně).

Během celého dne bylo opět zdarma poskytováno pití všeho druhu v lobby baru u recepce a v určitých hodinách v baru u bazénu - zde se dostávám také k občerstvení u bazénu (součást all inclusive), které nebylo nic moc (pár sušenek, 4 druhy zmrzlin a párek v rohlíku - každý den to samé!!!) Není ale třeba zoufat, protože to dohnali vším ostatním!

All inclusive na pláži - jídlo+lehátka a slunečníky (připlácí se cca 1000Kč/osoba) jsme neměli, tudíž nemůžeme hodnotit, dle nás zbytečná investice, jídla bylo dost! A na pláži free zóny, kde si můžete dát vlastní deku a slunečník zdarma.

Jediné na co bychom si mohli stěžovat, je velké množství použitých plastových! kelímků na osobu, ale samozřejmě chápeme, že je to pro hotel nejjednodušší cesta.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál vstřícný - mluvili jsme anglicky a rusky - vždy to dobře dopadlo! :D Uklízení pokojů probíhá každý den, první 3 dny jsme měli vyměněné ložní prádlo, utřený prach, čisté ručníky - poté už to tak nebylo, možná jsou zvyklí, že dostanou pokaždé dýška, poslední den jsme tam nechali asi 5 lev s poděkováním.

Vnitřní a venkovní bazén s možností lehátek zdarma jsme nevyužili, ale lidé vypadali spokojeně.

Ještě jednu připomínku bychom měli k animačním programům pro děti - samozřejmě chápeme, že rodiče si chtějí odpočinout a tak uvítají, když se děti zabaví, na druhou stranu hlasitá hudba a křik dětí v 11 hodin v noci už byla trochu otravná.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž je asi 250 metrů vzdálená z větší části po schodech dolů - cca 90 schodů (samozřejmě je pak musíte vyšlapat zase nahoru - takže bychom nedoporučili hotel starším a invalidním lidem a pro rodiny s dětmi v kočárku, to bude taky náročnější! Jinak se zde nachází i menší venkovní aquapark hned pod hotelem vstup 18 lev/osoba.

Pláž je krásná písčitá s mušlemi, ale opravdu dost přeplněná, my osobně jsme chodili jinam, ale komu to nevadí, bude spokojen. Možnost využití lehátek za poplatek nebo formou all inclusive na pláži, nám postačili free zóny, kam jsme si rozprostřeli deku.Také by bylo vhodné, kdyby alespoň někdy uklidili nepořádek v písku (různé plastové obaly od sušenek, kelímky, pytlíky, někde sklo). Moře krásné čisté, ale hned u kraje je docela hloubka.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Pod hotelem již zmíněný aquapark 18 lv/ osoba

Nachází se zde spoustu dalších hotelů. Asi 1,5 kilometru doprava je nákupní zóna a zábavní park s několika atrakcemi (ceny jsou podobné nebo i nižší než v ČR) - možnost dopravy pouličním vláčkem cca 5lv/osoba. Nalevo od hotelu několik stánků se zbožím zmrzlinou a restaurace. Asi 1,5 kilometru od hotelu doleva se nachází vyhlídková zeď, kam můžete vystoupit, často tam stojí nějaký pán a vybírá za to peníze 1lv/ osoba, nedávejte mu je, je to podvodník, nikdo nemá právo si za to něco účtovat!!!

Směnárny - kurz je zde výhodný (z eur na leva) - měňte v komisních směnárnách (commision exchange) v nekomisní nás ošidili o 5 lv!!!, pak už jsme si dali pozor a dobrý!

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pobyt jsme sehnali za výhodnou cenu 12 000 Kč/osoba i s pojištěním a all inclusive.

Termín 18. 7. až 25. 7. 2019 - počasí nám vyšlo, teplota cca 27°C, moře 23°C - asi 2 krát pršelo, ale během chvíle se zase udělalo hezky.

Ještě poznámka k začátku ubytování - na hotel jsme přijeli okolo 10. hodiny dopoledne, ale ubytování je opravdu až od 14:00, takže to bylo trochu unavující vzhledem k tomu, že jsme odlétali v 5:05 ráno a na letišti jsme byli předchozí den od 11 hodin v noci.

Jinak se nám dovolená moc líbila a hotel doporučujeme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání