Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Vezhen Hotel *** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 695x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rádi bychom poděkovali CK ********** zatuto skvělou dovolenou!

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pěkný pokoj s balkonem, docela i prostorný a pěkně zařízený. Vše čisté. Dáváme plus za klimatizaci zdarma!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jídlo výborné,obrovský výběr jídla na to jak malý hotel to je. Snídaně výtečné, akorát vajíčka byla lehce nedopečená. Obědy skvělé, vybral si zde opravdu každý - maso, ryby, bezmasá jídla, grilovaná zelenina, saláty, dortíky i polévka. A večeře také skvělé. Jídlo nám mooc chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál milý, každý den úklid pokoje, barmani nám míchali výborné drinky, All in clusive hodnotíme na výbornou - alkohol sice slabší, ale na tom sluníčku to vůbec nevadilo :) Moc náš potěšily míchané drinky v ceně!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž nejblíže hotelu nic moc, v moři řasy.. ale chodili jsme na pláž na druhou stranu (asi o 5 minut déle což nám nevadilo) ale ta pláž stála za to! krásná čistá azuro voda, pěkné vlny a žádné řasy. Byla možnost využívat i sprch nějakého jiného hotelu u pláže.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu pěkné nebylo - bulhaři jsou asi hrozně líný a o okolí se příliš nestarají..co se oblasti Chajka týče. Ale jakmile jsme došli na zlaté písky, tam to bylo úžasné. Mladým lidem bych spíše doporučovala hotel Perunika přímo v centru, tam to žilo, spousty obchodů a barů. Obchody výborné, bulhaři se většinou dali usmlouvat a měli suprové padělky známých značek. Vyšlo to o půlku levněji než vloni v řecku :-) a vyjde zde levno i alkohol oproti česku a cigarety také - camelky o 20 kč na krabičce :)

na nákupy doporučuji jet do Varny, tam to vyjde nejlevněji, jeli jsme místní dopravou a supr - jak se tam dostat nám poradila milá a ochotná delegátka, kterou ck zajišťuje a chtěli bychom ji touto cestou také pochválit :)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dovolená moc vydařená, jsme s CK ********** nadmíru spokojeni. Takové služby za tak nízké ceny ..úžasné :)

Celé bych si to ještě dovolila shrnout. Páni řidiči jeli dobře, cesta tam trvala asi 21 hodin, pouštěli hodně filmy tak to utíkalo. Po příjezdu na hotel asi v 7h ráno místního času nás přivítala již výše zmiňovaná delegátka, vše nám vysvětlila a moc se nám líbilo, že jsme dostali i informační desky - s mapkami, tipy na výlety, důležitými čísly, kontakty atd. to bylo vážně šikovné - s tím jsme se ještě nesetkali.

Kolem poledne nás ubytovala, dostali jsme náramky, hotel krásný, čistý. Byli jsme spokojení se vším.

Zároveň se nám moc líbila nabídka výletů i to, že se výlet pořádal i při nízkém zájmu účastníků - např. na Mys Kaliakra jsme jeli i v 8 lidech, moc dobře zařízené.

Veškeré služby co jsme měli slíbené jsme opravdu měli, jídlo moc dobré, u pití byl velký výběr.

A po cestě zpět nás velice potěšili páni řidiči, kteří nám na zastávce ohřáli párky a prodali vychlazené pivo!

Po pravdě jsme ani nečekali, že to bude až tak skvělé za ty peníze, ale Experitour předčila naše očekávání a těšíme se příští rok na Řecko a určitě i na nějaký výlet do Paříže!

Jste fakt super, jen tak dál!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání