Napsat recenzi

Ubytovani v soukromi U Snezanky v Carevu - vhodne i pro rodiny

Recenze hotelu Ubytování v soukromí U Sněžanky - i pro rodiny (Bulharsko - Carevo)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 524x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jsme rodina jezdime sem pravidelne a vzdycky si odpocineme. Nas nazor je ten ze se to hodi i pro rodiny s detmi pani domaci se vyborne stara a vse je dobre.

Ubytování 

Je to ubytovani v soukromi pani Snezanka ma rodiny penzion ktery je kousek od more.Penzion ma 3 patra celkem 8 pokoju a 2 hezke apartamenty. Je mozne si varit dole v zazemi primo v penzionu.Hezke je take posezeni na terase i ma loveckou mistnost je to skutecne hezke.Venku muzete posedet pod krasnym kiwi stromem.Bydleni je to ciste a pohodlne vsechno je v dosahu ulice.Nemame co dodat :)

Strava a stravování 

Vareni probiha ze svych zasob ktery muzete nakoupit pobliz v nekolika vecerkach - obchodech. Levne ceny my si bereme jidlo z domu a varime tam.Pobliz jsou restaurace-ceny take dobre.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vse je dostupne jde se domluvit s pani Snezankou na vsem.

Pláž a moře 

Hlavne zajimave more skaliska koupani je pohodove snorchlovani je vytecne :) Carevo ma 1 hlavni plaz ale poblize jsou dalsi plaze - nejvetsi je Nestinarka - je to zhruba 0,5 km od Careva.Stoji za to tam jet se podivat.More klidne akort,ciste a teple.

Okolí hotelu 

Pani domaci se stara o kvetiny a stromy kolem penzionu.Pekne prostredi.Z balkonu je videt na more.Pobliz jsou obchody a nektere sluzby - holic-posta-banka-bankomat :)

Celkový dojem 

Vzdy se radi vracime a dekujeme pani Snezance za vsechno.Doporucujeme!!!! H.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

karmich alois: tendle penzionek je supr! vřele doporučuju - 6. 12. 2014 14:45

byl jsem tam před asi 5 lety poprve tedka s manzelkou v srpnu letos a je to stale skvele! snezana je proste vyborna o vsechno se stara vyborne :) reagovat
Přidat komentář

Bulharsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání