Napsat recenzi

Recenze hotelu Serenity

Recenze hotelu Hotel Serenity *** (Bulharsko - Svatý Vlas - Svatý Vlas)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 744x
Recenze se líbila: 587 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidná dovolená vhodná pro rodiny s dětmi. Moře je od hotelu vzádleno cca 10 minut klidnou chůzí. Kdo očekává rušnou část Bulharska, jako např. Slunečné pobřeží, tak bude zklamán. Kdo chce relax, bude potěšen stejně, jako my. Personál hotelu je vlídný a hotel je čistý, denně udržován.

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoje klimatizované, na pokoji TV a lednice. Sprchový kout a wc. Co tři dny výměna ložního prádal včetně ručníků a osušek + denně úklid pokojů.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravovat se lze buď přímo na hotelu nebo v blízkých restauracích. Personál je ochotný a všude se leze nějakým jazykem domluvit. My jsme měli jen snídaně, které byly postačující a jídlo bylo průběžně neustále doplňovano. Strava jakio taková v hotelu není kdoví co, ale ceny jsou velmi přijatelné. Náš kuchař si asi rád vypil. protože někdy bylo jídlo úplně plané a jindy přesolené :-) Čepují tam české pivo, takže super!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Ve dvorové části hotelu je bazén, kde se dá koupat a to i s malými dětmi. Kolem bazénu je dostatek lehátek a slunečníků.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Moře bylo čisté, příjemné. Vlny malé, mušlí dost a meduzy občas, ale malinké. Na plážích nemá hotel rezervováno nic, takže co si zajistíte to máte. Vzdálenost od hotelu cca 10 minut pěšky.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

V okolí hotelu jsou malé obchůdky a restaurace, nic velkého k nakupování, ale já jsem do Bulharska nepřiletěl nakupovat, takže žádný problém. Klid, čisto a bezpečno.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Hotel Serenity vřele doporučuji, je to menší rodinný hotel, ve kterém nám bylo příjemně a čisto.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání