Napsat recenzi

Perfektní dovolená

Recenze hotelu Paradise Beach Residence Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 761x
Recenze se líbila: 355 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Západ slunce :-) Západ slunce :-)
  • Východ slunce :-) Východ slunce :-)
  • Paradise Beach Paradise Beach
  • Nově zrekonstruovaná část Nově zrekonstruovaná část
  • Pohled z balkonu :-) Pohled z balkonu :-)
  • Bar u bazénu Bar u bazénu
  • Pohled z pláže na výtah Pohled z pláže na výtah
  • Nová koupelna Nová koupelna
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu

V tomto hotelu jsme byli již loni a jelikož jsme byli moc spokojeni, letos jsme se tam opět vrátili :-)

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme ubytováni v nově rekonstruované části a byli jsme moc spokojeni. Krásný pokoj s výhledem na moře. Co nás velice příjemně překvapilo, byla luxusní koupelna a opravdu velké, široké postele. Pokoj byl celkově velmi útulný, na zdech krásné tapety. Na balkoně stolek s židličkami, chyběl tam jen sušák na prádlo, ten jsme tam loni měli. Trochu nepříjemné bylo balkonové osvětlení, které nešlo zhasnout, zhasínalo automaticky až okolo půlnoci. Bylo nutné zatáhnout celé závěsy, pokud jsme chtěli mít tmu na spaní.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla velmi pestrá, ke snídani vajíčka na různé způsoby, párky, salámy, sýry, zelenina a ovoce, cereálie. Nápoje - káva, limonáda, voda, čaj černý a zelený.

Snídali jsme na terase, bylo to velmi příjemné :-)

Obědy, večeře - vždy velký výběr a jídlo bylo velmi chutné. Jakmile jsme dojedli, personál bleskově sklízel talíře ze stolu.

Odpoledne jsme si zaskočili na malou svačinku v podobě třeného pečiva, buchet a pusinek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Úklid byl pravidelný, každý den po příchodu z pláže bylo uklizeno - převlečená ustlaná postel, nové ručníky a osušky, doplněný toaletní papír.

Stalo se nám, že v koupelně nesvítilo jedno světlo, po nahlášení na recepci byl problém ihned vyřešen.

Každý den jsme si měnili použité osušky za čisté dole za výtahem.

Výtah je naprosto super, jízdu si můžete zpříjemnit pohledem na pláž a moře.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž byla každý den pečlivě uklizena, moře krásné, teplé, čisté.

Moře bylo klidné, občas vlny, ale nijak příliš velké.

Rovněž i u bazénu jsme byli velmi spokojeni. I tato část prošla drobnými úpravami.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Na procházku i nákupy lze zajít do nedalekého Elenite, kde pořídíte bulharské suvenýry, oblečení, kosmetiku, kabelky či výborné bulharské koření.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Jak jsem již zmínila, do tohoto hotelu jsme se vrátili, jelikož jsme tu byli loni velmi spokojeni, musím tedy říci, že jsme opravdu nebyli zklamáni, spíše naopak, po provedené rekonstrukci je pobyt v Paradise Beach ještě příjemnější.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Veronika: Bar na pláži - 16. 12. 2017 13:41

Dobrý den, byl zde bar na pláži ? Placen/neplacen? reagovat

Alena: Re: Bar na pláži - 16. 12. 2017 17:31

Ahoj Veroniko, bar na pláži je, z pohledu od moře nalevo od výtahu. Letos už se platilo. My jsme proto využívali bar u bazénu, od pláže je to jen kousíček po schodech, od výtahu je to k bazénu rovněž blizoučko :-) reagovat

Alena: Webkamera - 8. 4. 2018 17:13

Vkládám stránku s webkamerou , je to Webka č.2: http://weather-webcam.eu/elenite-sveti-vlas-kameri-na-jivo-sea-fort-club-onlain-cherno-more-black-sea-webcams-vremeto-weather reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání