Napsat recenzi

Paradise Beach - pohodová dovolená

Recenze hotelu Paradise Beach Residence Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 662x
Recenze se líbila: 356 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Pokoj Pokoj
  • Výhled z okna Výhled z okna
  • Pohled na celý hotel Pohled na celý hotel
  • Bazén Bazén
  • Amfiteátr a v pozadí terasa se slunečníky Amfiteátr a v pozadí terasa se slunečníky
  • Pohled na novou část hotelu a okolí z terasy od výtahu Pohled na novou část hotelu a okolí z terasy od výtahu
  • Pláž u Elenite Pláž u Elenite
  • "Konec" pláže u sousedního hotelu (směr Sveti Vlas) "Konec" pláže u sousedního hotelu (směr Sveti Vlas)
  • Pohled na hotel z pláže Pohled na hotel z pláže

V hotelu jsem strávili dva týdny a byli jsme spokojeni. Dostali jsme vše, co jsme očekávali. Příjemná poloha, klid. Asi jediné, co mohlo být lepší tak strava a to z pohledu přítele, mně osobně chutnalo. Vhodné pro rodiny s dětmi nebo pro lidi, kteří nehledají rušné letovisko.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování super. Bydleli jsem v té nové části, pokoj velmi prostorný, ohromná postel, gauč, křeslo, dostatek úložného prostoru, na požádání dětská postýlka, velká koupelna s ohromným sprchovým koutem. Vše vkusně zařízeno, jen nesmíte moc koukat na detaily (bulharský řemeslník by v Česku moc neuspěl). Výhled na moře, na balkonu stolek a dvě židle. Klimatizace, TV, lednička, fén... Každý den úklid. Pokojské příjemné. Místo klíčů či karet od pokojů jsme měli čip na náramku.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Během těch dvou týdnů se samozřejmě jídlo opakovalo, ale vždy si člověk vybere. Snídaně hodně podobné - vajíčka na různé způsoby, párečky, slanina, salámy, sýry, zelenina, jogurt, marmelády, ovoce (kompoty i čerstvé), různé pečivo, lupínky, kuličky,....K obědu a večeři vždy zelenina, ovoce, těstoviny, hranolky, různá masa, ryby (většinou makrely), rýže, brambory, dezerty, pečivo, polévky... Jídelna je prostorná, tak nebyl problém s místem (na terase spíš obsazené). Jídlo průběžně doplňované, nezáleželo, zda byl začátek či konec určené doby. Sem tam něco došlo, ale během chvíle doplněno či nahrazeno něčím jiným. Jídlo nebylo příliš kořeněné, proto přítelovi moc nechutnalo, ale k dispozici několik druhů koření a dochucovadla. Pro nás jinak ideální, jelikož jsem mohli dávat téměř veškeré jídl i našemu synovi (15 měsíců). Dětské sedačky byly, nebylo jich mnoho, ale nikdy se nám nestalo, že bychom na nějakou dlouho čekali. Stačilo obejít jídelnu a vždy jsme nějakou našli. Během jídla otevřený bar v jídelně (pivo, víno, atd.) a automaty na kávu, vodu, šťávy. Další bar během dne a večera byl u bazénu (alko, nealko, káva, zmrzlina), v patře recepce (alko, nealko, káva). Odpolední svačina byla v jiné restauraci v hotelu (o patro níž) - k dispozici bagety, sušenky, různé koláčky atd. V den odletu jsme nestíhali kvůli transferu na letiště snídani, tak jsme dostali balíček (pití, jablko, croissant, bageta).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Od hotelu jsem využívali půjčovnu ručníků na pláž či k bazénu (záloha 20 leva). Tam byla jen trošku nešikovná pracovní doba, ale dalo se. Ručníky jsme měnili za 1-2 dny. Dále jsme využívali animační programy, které probíhali u bazénu či v amfiteátru a dětský klub (ten byl ale nejspíš od CK). Velká spokojenost. Na pláži a u bazénu možnost masáží (např. 30 min. za 20 leva). Každý den možnost vyfotit se s nějakou dětskou postavičkou z pohádek (u bazénu či u moře). Večer byly fotky vystavené a lidé si je mohli koupit (10 leva).

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž byla hned u hotelu. Bohužel lehátka a slunečníky byly placené (myslím, že 18 leva/den), proto tam bylo hodně volno a lidé spíše využívali lehátka u bazénu a na terasách (zdarma). My měli plážový stan a to bylo také super. V prostoru, kde nebyla placená lehátka, tak bylo vždy dostatek místa, až nás to překvapovalo. Nikde jinde jsme takového místa snad neměli. Moře mělo pozvolný vstup, sem tam kamínky. Ze začátku se v moři objevilo pár medúz, ale neštípaly, někdy vyplavaly řasy, ale nic hrozného to nebylo. Na plážích i u bazénu plavčíci, sprchy, uklizeno.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel je hned u pláže a u malého letoviska Elenite, kam dojdete za pár minut. Ve městečku je vše, co potřebujete, včetně atrakcí pro děti. Centrum Sveti Vlas je 4 km od hotelu a tam se dostanete autobusem nebo taxi. Možno i pešky, ale je to celou dobu dle hlavní silnice, tak nic zajímavého. Téměř u hotelu je autobusová zastávka, odkud se dostanete třeba na Slunečné pobřeží či do Nessebaru. U pláže je molo, odkud jezdí několikrát denně malá loď do Nessebaru. Jinak je v okolí hotelu klid.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byli jsme spokojeni, ani po těch 15 dnech se nám nechtělo domů. Doporučujeme spíše lidem, kteří nepotřebují rušné letovisko a pro rodiny s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání