Napsat recenzi

Paradise beach

Recenze hotelu Paradise Beach Residence Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 297x
Recenze se líbila: 371 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborná dovolenka . Super hotel, sluzby , zamestnanci, animatori. Velmi sme si uzili dovolenku.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Izby čisté, vyhlad na more stal naozaj zato. Kazdy deň upratovane a vymenene čisté uteraky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava bola velmi chutna . Každý den sa nieco obmienalo . Výborné šaláty , mäso vzdy dobre upecene. Jedine na ranajky mi chybalo sladke pečivo ako napriklad babovka . Ale inak super. Ranajky klasika vajíčka na tvrdo, volske oko, prazenica, parky , listkove slane kolace,slaninka opecena , musli s mliekom , vlocky , gulicky . Maslo, syr, salami , zeleninka, jogurt, ovocie . Dokonca aj zapekaci stroj na hrianky a druhy na toasty.

Obedy vzdy boli chutne dve polievky na výber. Mäso kuracie, bravcove, ryby, hovädzie. Prílohy, šaláty, zakusky, ovocie, kompoty. Večera tiez vždy obmienana. Za 11 dni sa jedlo 8 krat zmenilo az potom sa opakovalo . Sme velmi spokojný. Jedine by som mozno vytkla poobednajsi snack. Bolo ho málo a nie podla predstav nasich . Ale nevidela by som to ako problem pretože obed zasitil az do večere. Napoje super, vzdy k dispozicii ci uz alko , nealko, káva , kakao ...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Služby dobre . V hoteli sú tri mini markety. Dva hore na recepcii a jeden pri plazi . Na recepcii pohodlné sedacky a loby bar. Pre deti aj pre dospelych su tan hracie stroje, biliard , stolný futbal ... personal usmiaty , aj barmani , barmanky, casnici aj tety upratovacky vzdy pekne pozdravili . Ďalší bar je v jedalni a treti pri bazéne. Ten sme vyuzivali najviac kedze sme boli stale vonku . Animatori su top. Velmi dobrí na deti aj na dospelych. Cely čas sme mali o program postarane. Kazde rano gymnastika potom šípky, detsky klub, vodne pólo, zumba vo vode aj gymnastika . Večer vzdy detska disco a potom program pre dospelych . Súťaže, scénky, disco. No proste super. Vzdy usmiaty , cely den sa prihovarali ľuďom, srandovali. Velke plus tomuto hotelu ze maju takýto program. Lehatka pri bazene zdarma, aj s vyhladom na more . Sprchy a wc tak tiez na pláži. Osusky sa dali vymeniť za depozit.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž kazde rano cistena, more krásne.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel je trochu dalej od centra sunny beach. Nam osobne to neprekazalo lebo sa tam lahko dalo ist bud busom za 4 leva , alebo taxikom . Keďže nas bolo viac vyuzivali sme taxi za 25 leva. Tak isto Nessebar . Tam sme šli loďou. Kedze kusok od pláže sme mali mólo kde lodka premavala. Odporucam.

Kusok od hotela asi cca 10 min cesty peši je časť Elenite a tam sa dalo nakúpiť, najesť, zabaviť sa . Chodili sme tam večer na prechadzky a do obchodov.

Okolie hotela čisté, udržiavané, bazén velmi velky taktiez každé rano cisteny.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Určite sa znovu vratime . Výborná dovolenka

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání