Napsat recenzi

Jednou stačilo.

Recenze hotelu Holiday Village Elenite Hotel Villas **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 946x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 2
  • vytopená koupelna vytopená koupelna
  • "4* koupelna" "4* koupelna"
  • "4* koupelna" "4* koupelna"

Předem upozorňuji, že nejsem notorický stěžovatel a ani pořádkumilovný puntičkář.Než jsme jeli, přečetl jsem si zde recenze, tak jme věděli zhruba do čeho jdeme a že mě už nic nepřekvapí - bohužel. Uvedu zde mé postřehy jak pozitivní , (kterých je opravdu poskromnu) tak negativní, nechám na čtenářovi ať si sám udělá obrázek. Byli jsme na zájezdech all inclusive v Egyptě,Turecku ,Řecku, Tunisu, tak si myslím, že můžu srovnávat.

Nehorší All Inclusive, jaké jsme absolvovali bylo zde.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Na recepci jsme dorazili v 10 hod. dopoledne, řekli nám, že vilka není ještě připravená a musíme počkat do 14 hod. Když jsem požadoval náramky, aby jsme se mohli najíst a napít, tak mi slečna na recepci řekla že je dostaneme až ve 14,30 hod.Na můj dotaz proč, odpověděla protože a dál se se mnou odmítla bavit..Zřejmě proto , že vydávání obědu končilo v tuto dobu.

Ubytování v celkem prostorném pokoji, chodbičce a nenší koupelně a terasa. Když přehlédnu menší detaily jako uvolněné 4 dlaždice na podlaze u dveří na terasu a nějaká ta plíseň v rozích u vany, tak se zdálo že bude vše v pohodě.Když jsme se totíž vrátili z večeře měli jsme vytopený pokoj, kanálem v podlaze v koupelně natekla nevábně páchnoucí voda ( sousedé nad námi se zřejmě osprchovali) a odpad byl ucpaný, vytopilo to koupelnu, chodbu a polovinu pokoje. Nasákly i přehozy přes postel.Vše jsem nafototil s tím, že budu na delegátovi cestovky ( se kterým byla schůzka až na druhý den ) požadovat výměnu vilky. Do rána se voda vsákla zpět a zůstaly jen kaluže.

Na schůzce s delegátem,po seznámení ho zajímalo jak prodat co nejvíce individuálních předražených zájezdů , typu delfinárium,katamaran a pod.(zřejmě za to bere provize) jsem po něm požadoval okamžitou výměnu vilky, nezařídil nic, prý je hlavní sezona a vše je obsazeno, když jsem mu řekl, ať jde se mnou , že mu ukážu volné vilky v jiné části, řekl , že jsou rezervovány pro klienty jiných cestovek a že cestovka s německým názvem, kterou zastupoval má uřčité lokality. Divné jednání, když celý areál je deklarovám stejně 4*.

Prý mi hotel zařídí technika na opravu a uklíečku, která dá vše do pořádku. Je pravda, že když jsme se odpoledne vrátili bylo vše uklizené a kanálem se po zbývající dny voda nevracela, jestli vše vydesinfikovala toď otázka. Aby nebylo málo přestal nám splachovat WC,( provizorní řešení splachování vodou, kterou jsme napouštěli do kovového odpadkového koše) zavolání delegátovi úspěch nepřineslo a reklamace na recepci s odpovědí záftra mě už ani nepřekvapila. Pustil jsem se do opravy sám, WC kombi o kterém něco málo vím, mělo zaseknutý plovák, chtělo to výněnu celého plovákového systému , protože zasekávání bylo pravidelně každý den a vždy stačilo jen ťuknout a voda přitékala. Bylo zbytečné něco hlásit, přece ve 4* koupelně funkční záchod není podstatný. Prázdninový inspektor by zaplakal. Jediné co zde fungovalo dobře, byla celkem tichá klimatizace, i zde bych měl malou poznámku vývod hadičky s odkapávající vodou soudruzi z Bulharska umístili přímo nad vchodové dveře, tak že když jste otevřeli šlápli jste do kalužiny a museli si dát pozor na nebezpečí uklouznutí.

Stačilo jen hadičku prodloužit asi o 1,5 m a voda se mohla používat ke kapénkové závlaze ale zřejmě moc složité.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Na stravu si moc stěžovat nebudu, i když se jídla opakovala vždy se dalo z něčeho vybrat.Ovoce bylo dostatek , melouny( 3 druhy) , broskve, nektarinky , hrozny, hrušky , jablka, švestky, banány , pomeranče snad jsem něco nezapoměl. Zmrzliny 5 druhů a pořád dostatek. Nealko se napouštělo z automatů a alko zajišťovala obsluha, které bylo jedno že víno se nalévá do sklenice na víno a ne na limonádu, když jsem to odmítl strašně se divil a přitom něl skleničky na víno za sebou.Občasné chybějící příbory a talíře se vyřešily, když jste chvíli počkali. V celé jídelně byly jen malé talíře, zřejmě Bulhaři už přišli na trik, jak omezit nenažranou ruskou klientelu - menší talíř - míň si naberou a míň nechají rozházené po stole. Někdy jsem opravdu žasnul co se dá nakupit jídla i na malý talíř.

Na teplé a studené svačinky na pláži a v aqvaparku, které byly propagovány v informačním letáku z recepce můžete zapomenout. Jediné co dostanete na pláži je párek v rohlíku a nealko v pomalovaném karavanu, kterému říkají plážový bar. Pivo , zmrzlinu , alko- nealko , kávu, ledovou tříšť + nějaké pečivo z lístkového těsta a zbytky zákůsků dostanete v baru nad bazénem. V aqvaparku pouze káva, pivo a nealko k jídlu jen za peníze v zadní části pražená kukuřice a zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

O přístupu na recepci jsem se zmiňoval výše. Znuděná (možná unavená ) obsluha barů nepůsobí zrovna nejpříjemněji. V celé hlavní budově jsem našel v každém patře toalety.

Provedné z krásného broušeného kameniva ,toď vše. Pořádek se sice snaží udržovat ale ucpané a špinavé mušle, zápach , ucpané umyvadlo, nefunkční pákové baterie snad nemají ani hospody na vesnici ve 4 cenové skupině. Toalety v aqvapaku to samé chybějící prkénko mokro a zápach. Přitom se u vchodu baví 3 uklízečky, zřejmě o tom kdy začnou uklízet.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž je neudržovaná viděl jsem jen , jak uklízí a srovnávají většinu rozbitých lehátek. Se poustou nedopalků, ale je to bohužel o lidech. Hned jak žačíná voda jsou kameny , pruh asi 5- 8 m široký. Měli jsme boty do vody a udělali jsme dobře.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Vilky jsou umístěny v hezkém klidném prostředí udržovaného parku. Pořádek je zde překvapivě dobrý. Celkově prostředí se nám líbilo. Je tu všude hodně schodů, pro lidi se sníženou schopností chůze nedoporučuji.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Jak jsem popsal výše, nehodlám nikomu doporučovat, nebo nedoporučovat tuto destinaci.

Opravdu jednou stačilo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jelenová Jitka: Jednou stačilo - 13. 8. 2015 8:48

Vaše recenze mně značně připomíná i moji recenzi z hotelu Villa List Sozopol doplněnou o aktuální fotografie a možnost srovnání s ostatními destinacemi a hotely mám rovněž jako Vy. reagovat

kristina: Jednou stacilo - 13. 8. 2015 9:48

Naprosto se, jako autorka predchozi recenze s Vami ztotoznuji, jeste jeden postreh 2 tydny po navratu - nami odeslane pohlednice, vhozene do schranky na recepci, dosud nikomu nedorazily a vypDa to, ze uz ani nema smysl je cekat stejne, jako Vami hlasenou opravu WC v apartmanu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání