Napsat recenzi

Bungalovy Elenite

Recenze hotelu Holiday Village Elenite Hotel Villas **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 1 063x
Recenze se líbila: 318 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z bungalovu na moře pohled z bungalovu na moře
  • schodiště k jídelně schodiště k jídelně
  • pláž s mořem pláž s mořem
  • moře moře
  • kyvadlová doprava v arealu kyvadlová doprava v arealu
  • zmrzlina na osvěžení zmrzlina na osvěžení
  • ubyrtování v bungalovu ubyrtování v bungalovu
  • prostory recepce a baru prostory recepce a baru
  • venkovní bazen venkovní bazen

Koupili jsme si zájezd v last minute za celkem levný peníz, co den to 1.000,-Kč a v tom máte letenku, ubytování, stravu a pití, pojištění a parkování u letiště v Praze, no nekupte to. V Čechách bych to za ty peníze nepořídil ani náhodou. Naposledy jsme byli v Bulharsku před 10 lety a tak jsme sem celkem těšili.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytováni jsme byli v první řadě od moře v bungalovu. Bungalovy mají už něco za sebou, ale kdo přijel za mořem a na pokoj chodí jen přespat, tak si myslím, že to šlo. Areal je celkem rozlehlý, nachází se tam asi 5 řad bungalovů ve stráni a celkem 4 hotely. Vše je tam do kopce, tudíž hodně schodů.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

K tomuto není co dodat, jídla a pití všeho dost, strava bohatá a pestrá. Procestovali jsme Egypt, Tunis, Řecko, Chorvatsko, Turecko, ale zde byl inclusiv nejbohatší. Po areálu několik míst, kde se dalo občerstvit - alkoholické i nealkoholické nápoje, káva, zmrzlina, hot-dogy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Pokoj standartně vybavený, koupelna + WC, fén, televize se satelitním příjmem, klimatizace, lednice ovšem ta nefungovala, byla tam asi na parádu, jak jsem uvedl, areal už má něco za sebou. S úklidem a výměnou prádla žádný problém, denně uklízeli, vše fungovalo. Personál se snažil, neměli jsme k němu žádné výhrady.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

I když je pláž písečná, ve vodě jsou občas kameny, hodila by se obuv do vody. Jinak pláž byla čistá a v době, kdy jsme tam byli, bylo i dostatek lehátek. Jinak v sezoně bude o lehátka asi boj.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Před hlavním vjezdem do areálu je několik krámků a pak jsou tam dva markety z nichž jeden se jmenuje Aldo, něco jako u nás Penny. Dá se zajít i do místních restaurací za přijatelné ceny. Za přijatelné ceny se dá jet taxíkem nebo autobusem např. do Nesebru, na Zlaté písky atd.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

I když většina hostů byli rusáci, kteří všechno zabrali, sežrali, tak se to dalo. Člověk se nesmí nechat od nich odradit. Jinak z našeho pohledu není areal vhodný pro rodiny s malými dětmi, zejména s dětmi v kočárku, neboť jak již bylo uvedeno vše je postavené ve stráni a tudíž je tam mnoho schodů ať již do bungalovů, do jídelny, na recepci, do baru, na diskotéku Galaxie, prostě všude. Vůbec nedoporučuji pro osoby na invalidním vozíku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání