Napsat recenzi

Hotel LEBED a naše dovča

Recenze hotelu Hotel Lebed **** (Bulharsko - Svatý Konstantin - Svatý Konstantin)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 938x
Recenze se líbila: 642 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je perfektní i přes počáteční nepříjemnost a jednu paní recepční bylo vše ostatní super!

Popis toho našeho nešťastného počátku: jelo nás 6 a měli jsme zaplacené 3 dvojlůžkové pokoje a jelikož měli dost plno dali mé rodiče do místnosti nalepené na náš pokoj (=přistýlkový pokoj), ovčem s postelí, což byl hodně špatný gauč tak pro jednoho, ale i ten jeden člověk by vstal hoooodně rozlámaný :-( Tak mi nezbylo nic jiného než to jít vyřídit na recepci s velive nepříjemnou paní recepční, která neuměla moc anglicky a pak řekla, že já neumím a s nějakou paní uklizečkou se vysmívaly až jsem to řešila s delegátem. Nakonec vystěhovali gauč a dali tam klasickou velkou postel, pak už jsme byli spokojeni.

Závěrem: nesmíte se prostě dát!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování nakonec velice fajn až na ten začátek-viz. výše.

Mají sice dost tenké stěny, takže když se děti atd. rozhodly v noci řvát po chodbě, tak bylo po spaní. Velké plus byla perfektní klimatizace. Prostorný pokoj, dobře vybavený.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo perfektní, měli jsme all inclusive, takže nehrozilo, že bychom měli hlad. Jídlo bylo v určitých barech rozmístěných po celém komplexu prakticky pořád a vybral si každý, hamburgry, hranolky, suvlaki, toasty, sladké pečivo. Taktéž nápoje, tam oceňuji opravdu velký výběr a míchané nápoje, především piňakoládu, kterou jsme si velice oblíbili. Jinak snídaně, obědy a večeře samozřejmě švédské stoly, kde se dalo vždy něco vybrat i přesto, že spousta masa a sýru měla bulharskou příchuť (kozina či beranina).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Ostatní všechen personál, hlavně v barech a restauraci hodně vstřícný a milý!

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž je uměle vytvořená a v moři s pozvolným vstupem jsou v písku větší i menší kameny tak nešťastně, že se skoro každý podře a otluče když jej vlna na ně donese. Tam kde jich moc nebylo, byla pláž přeplněna (opravdu kousek). A na druhé straně betonová pláž se žebříky rovnou do hluboké vody :-(

Byli jsem především u bazénu, tam jsme byli moc spokojeni.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu-hotelový komplex byl moc hezký, bylo kde zajít, v blízkosti promenáda s obchůdky.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Bylo to docela fajn, až na některé výše uvedené věci. Ale není to to místo, kde bych si řekla, že chci ještě někdy jet znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Konstantin - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání