Napsat recenzi

Když jsem si přečetla některé recenze z loňska - nestačila jsem se divit.

Recenze hotelu Hotel Estreya Palace **** (Bulharsko - Svatý Konstantin - Svatý Konstantin)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 220x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Víte, Varnensko je má srdeční záležitost. Jezdili jsme tam leta, v 90tkách jsme vandrovali po Evropě a Turecku a nějak se - díky "zprávám" novinářů a Tv neodvažovali. Předpředloni loni jsme se "odvážili" na Čajku/ ZP2. do Magnolie. Upravená asi odborářská zotavovna ve víceméně botanické zahradě ale termální bazen tam nebyl. Předloni Zlaté písky - šok... jednak z toho, co se z Písků stalo, randál do 2-3 do rána. prostě děs. No a loni jsme našli Estreyu - mimochodem - původní Estreya Palace - je hotel Praha z tuším1864, kterou naši opustili. Našla jsem to na starých mapách, a byla nesmírně překvapena, jak se podařilo ten starý dům zmodernizovat / i když nevím jak vypadal dřív/ na moderní a pohodlný - Výtahů co vím tak po dvou v obou vtipně propojených budovách. Rezidence je asi nová, ale propojit se jim to povedlo perfektně. Všechny tři jídelny zajišťují dostupnost ke krmení pro obrovské množství lidí. Dva venkovní bazény - toho jeden termální, v nové části - velký termální bazén.

Ju a pro tu paní - co si stěžovala , že nenašla pramen - tak ten kdysi bazén pod stromy, je když jdete od hotelu po silnici k moří - po pravé straně nové welnes či "zdravotní?" centrum _ dva bazény - ten hodně horký - a druhý chladnější. Ale tam jsou taky jiné ceny. Jako v našich welnes. Co jsem ocenila bylo, že to zábavní centrum - po silnici odbočka doprava je tak perfektně odhlučeno zelení, že večerní řádění omladiny není vůbec slyšet. Za těmi stánky je další část, včetně kamené budova banky a tuším dvou prodejen potravin, krom obvyklého stánkového prodeje. JInak půjdete-li tou cestou doleva, přijdete na hlavní náměstí se spoustou stánků a nahoře nad cestou i Hypersuper s lékárnou.

Tolik k nedostatečnému popisu okolí u všech cestovek.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Není co připomínat. Perfektní úklid, A ten obdivovaný klid.. Poklona a dík zahradníkům a těm co se o nádhernou zahradu starají... Měli jsme štěstí a v té nádherné zahradě viděli i svatbu a nějaké vyřazování prťat.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Spousta zeleniny, sýrů, několik druhů pečiva, jídla byl vždy dostatek i co do různosti, vynikající zákusky a polévky.... pití pivo limo káva. Jinak - v lobby baru káva kdykoliv, stejně jako další pití i ostřejší..

KOuřit se dá jedině na terase u lobby baru nebo v altánu na zahradě, takže si nezasmradíte pokoj ani chodby - v hotelu je voňavo. A těch pár kroků - po sjetí výtahem žádnému kuřákovi neuškodí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Akorát trošku komplikace při příjezdu - v recepci - chtělo by to nějakou mapku s vyznačením propojení obou budov a kde je co. Dokonce je v areálu i lékárna.

V nové části termální bazén je fajn - vedle je i welnes centrum

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

S pláží to bylo horší, protože se tam stavěl nový hotel, takže pláž jaksi taksi až o kus dál. - známe stavbaře. Počítám, že letos to už bude upravené.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

viz nahoře

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Dovolí-li zdraví, a finance - tak nikam jinam. A snad budeme mít štěstí a opět dostaneme pokoj do zahrady a ne k silnici - tam to asi bude horší i když do zeleně. KOukat se ráno na moře je k nezaplacení. - kdyby to tak šlo objednat. Ju a WIFI je nejsilnější signál u recepce, takže se sklenkou drinku a pohodlném sezení si vše vyřídíte.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Konstantin - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání