Napsat recenzi

Rodinná dovolená

Recenze hotelu Marina Beach Hotel Duni Royal Resort **** (Bulharsko - Sozopol - Djuni)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 308 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme trávili s manželkou, dcerou a jejím manželém našípětiletou vnučkou. Dovolená byla perfektní až na jedinou věc. Měli jsme rezervovány dva pokoje Standard. Pokoj dcery a její rodiny byl celkem vhodně situován. Pokoj Standard nás prarodičů důchodců byl orientován směrem k rušné komunikaci (vzdálené cc 30 metrů) a přímo nad komunikací pro zásobování hotelu a odvoz odpadků. O nějakém klidném prostředí se nedalo hovořit. Jsem zvyklý takto umístěné pokoje označit jako ubytování pro služebnictvo. Snaha o změnu vyzněla naprázdno, třebaže jsme byli ochotni si připlatit. Údajdě proto, že jiné volné pokoje nejsou (to byla lež). Dle mých zkušeností se společností *** a potažmo ***, pokud jsem si dovolenou rezervoval u německé agentury, by se něco takové nemohlo stát. Tam se takové pokoje nazývaji Low cost a nikoliv Standard.

Pokud se nemůžete vyspat, pak je celkový dojem z dovolené silně negativně ovlivněn.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Pokoje hezké, prostorné, dostatečně vybavené a vždy pečlivě uklizené. Tedy až na tu polohu vše v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Výborná a pestrá, snad jen zmrzlina mohla být podávána i mimo výdej obědů a večeří.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení celého areálu bylo výtečné, služby a personál ochotný až na zkušenost s neoblomnou starší dámou na recepci při snaze o výměnu pokoje. Bohužel bazén před hotelem byl z hlediska teploty vody určen zpočátku (4 dny) především pro otužilce. V našem termínu již nebyly provozány některé nabízené formy zábavy např. minigolf a v závěru ani půjčování vodních skútrů.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž vždy čistě uklizená, dostatek lehátek. Moře teplé, ideální pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Vzhledem k délce pobytu jsme si užili procházky po celém areálu Djuni resortu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jinak výborný dojem pokazila lokalita našeho pokoje a neochota recepce s tím cokoliv udělat. Pro příště, pokud bych se pro tento hotel chtěl rozhodnout a byl by mi nabízený pouze pokoj Standard, zvolil bych jiný hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání