Napsat recenzi

Pobyt v Hotelu Yavor Palace

Recenze hotelu Yavor Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 319 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená to byla naše první společná s přítelem. Neříkam, že by se nám tam nelibílo, ale už víme že Bulharsko pro nás nebude místo kde se budeme vracet. Zarazilo nás chování ostatních českých hostu kdy ráno brzo vstávali, aby si mohli dát na lehátko kolem bazénu ručník, aby jim to nikdo nezabral.Takže i když tam nebyli celé dopoledne tak ručníky tam stále měli aby aspoň odpoledne si mohli lehnout. Při obědech už stáli frontu i když se otvíralo o půl 1 a do půl 3 stále jidlo doplňovali .Když jsme zaslechli od jedne rodiny větu " Tyjo běž si pro to pití , vždyť to máme zadarmo" tak jsme silně zvažovali , že si budem povídat jiným jazykem než češtinou. K wifi bych se taky ráda vyjádřila byla placená takže jsme si ji zaplatili na 3 dny a jako by jsme ji neměli .

Při procházce městem je plno barů a restaurací kde Vás lákají na drinky 1+1 zdrama a jsou celkem neodbytní.Pivo této destinaci pokud budete hledat kvalitně tak i za 3 leva najdete jinak se pohybuje od 4 nahoru někdy i 6 leva.

Pláž nebyla špatná hodně přeplněná a moře jsme prvni 3 dny měli úplně čisté až potom se tam drželo plno řas.I na pláži nás překvapila věta od dalších českých turistů a to "Pojďte děti vyfotíme se u moře ať nám doma věří , že jsme tu byli.

Tuto dovolenou bych doporučila mladým párům jelikož je tam opravdu hodně barů a diskoték ale ne v tomto hotelu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování bylo standardní každý den k nám chodila pokojská uklízet, takže stěžovat si nemůžem.Jediný problém byl se sprchovým koutem ,který protékal .

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Stravu jsme si nemohli vynachválit. Velká nabídka salátů , zeleniny , ovoce i maso bylo moc dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Paní pokojská k nám docházela každý den , měnila ručníky takže tady problém nebyl.Při příkezdu nám paní recepční vzala pasy a měla je po celou dobu našeho pobytu u sebe nekomunikovala s náma jen nám dala klíče od pokoje a to bylo vše.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Přeplněná poslední dny moře špinavé .

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Bylo tam plno barů,restaurací a diskoték.Místní tržnice byly na každém kroku .Jen bych chtěla upozornit na prodej parfémů ,které stály 10-15 leva.S přítelem jsme si řekli, že jeden koupíme a uvidíme co to bude za kvalitka.Parfém byl v krásné krabičce úplně jak originál ,ale bohužel je to jen voda.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem máme takový , že do destinací kde jezdí samí čeští turisté už nebudeme jezdit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání