Napsat recenzi

Hotel Yavor palace nikdy už více!!!

Recenze hotelu Yavor Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 215x
Recenze se líbila: 114 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu jsme přijeli v 11.30 a do 14.30 nas nechali čekat na pokoj to bysme ještě pochopili ale i bez možnosti využívání služeb all inclusive, žádné pití a jídlo az večeři. Bar funguje jen od 11 do 22.00 respektive vám poslední pití dá ve 21.40 koktejly hrůza, barmani rozlévaji i jasně nezletilim dětem alkohol. Jídlo otřes, stále to stejné do kola. Navíc jsme personál viděli jak vracela nesnedene jídlo zpátky na pult!!! K pití obědu a večeři 2 nějaké hnusné stavy, nakonec jsme si chodili k baru. Pokoj nám za celý pobyt tak uklidili 2 navíc s nevalnou kvalitou a 3 dny nás nechali bez toaletního papíru který jsme si nakonec zařídili jinak!!! Základní věci na toaletě jim chyběli i na recepci kde nebylo ani mýdlo, toaletní papír a ubrousky!!! Internet škoda mluvit chtějí 20 leva za 5 dnů navíc jim nefunguje na tablety takže jsme se přes hodinu hádali o vrácení peněz. Tablet byl v pořádku. Peníze vrátili po více jak hodině co se jim nepodařilo ho zprovoznit. Nakonec nám nauctovali těch 20 leva prý za jinou škodu co způsobil můj 60 kg syn že rozbil prkynko a nechtěli nás pustit na pokoj než to zaplatíme. Když jsme přinesli 50 leva neměli nazpátek a poslali nás To rozmenit. Navíc hotel má vybavení starší a některe věci se rozpadají, člověk se bojí na to sáhnout. I výtah jim přestal 1 den fungovat. Za nás hrozný přístup, v jiném hotelu jsme tohle chování nezažili a rozhodně sem nejezděte!!! My už nikdy!!!

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoj ve 4 patře patří k těm hezcim

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Hrůza

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

PS4 za 5 leva na 30 minut to vážně?

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře úžasné

Lázeňské služby  průměrně (1,1/5)

Žádné

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Ušlo to

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel možná tak leda pro mládež

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání