Napsat recenzi

Veliké sklamání

Recenze hotelu Wela Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 130 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Nepořádek jak na pokoji, tak v celém hotelu, děsné jídlo, které se stále opakovalo, vše smažené.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Takovou hnusnou dovolenou jme s rodinou nezažili Ihned po vstupu na pokoj jsme byli zděšemi. Neuklízený pokoj po předešlých hostech. Zmuchlané převlečení na posteli, na jednom z polštářů plíseň, v koupelně holítka, plný koš odpatků . Koberec jako by byl ze smetiště, vše špinavé a neuklízené. Pokoj nám vyměnili až další den. Nový pokoj byl o mnoho lepší, avšak nebylo to zdaleka dobré. Opět fleky na zdech, ucpaný záchod. Od předešlého pokoje tekla aspoň twplá voda. Uklízečky nevysávaly, jen vytíraly mopem, bohužel s tímto mopem vytíraly i záchod s koupelnou, brrr, ještě teď mi vyskočí husí kůže a otřepu se při vzpomínce na ubytování. Někteří hosté byli ubytování i v horších pokojích, které nebyli ani omítlé a byl v nich sklad radiátorů a skříních. Horel měl dvě části, v jedné děs a hrůza, v druhé to šlo.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Výběr z cca. pěti jídel, které se opakovaly téměř stále každý den. Nádobí špatně umyté, taksamo hrníčky u , kávových" automatů, tedy pokud tam vůbec byly. Špinavé stoly, všude nepořádek. Pokud bylo ovoce, bylo po pár kouscích, takže se hosté chovali jako hladoví psi, kterým hodíte kost. Chodili jsme jsme se stravovat do restaurací mimo hotel, popřípadě jsme kupovali jídlo a pití v obchodech. V hotelových restaurací h téměř nedoplňovali jídlo, prázdné tácy. O all eckluzif se vžádném případě nedá hovořit. Pokud si chtěl vzít host třeba jen kousek pizzy k moři, na kterou čekal třeba i půl hodiny a viděl je perzonál, bylo zle. Nesmělo se to. Né jen já, ale i další hosté si nesměli brát třeba tři skleničky nápoje. 1 osoba, jeden drink. Nechápu to. Naštěstí se to stávalo jen občas, většinou to šlo. Já jsem za týden zhodil 1,8 kg, má žena necelé kilčo, dvera rovněž tak. Kdybychom jedli pravidelně ty samé smažené jídla, tak by to bylo opačně. Zažívací problémy měli i někteří další hosté. Ja sám jsem viděl dvakrát, jak někdo vyběhl z jídelny , kdy si držel pusu a fičel nejspíš na záchod. Pokud letěl opravdu tam, tak se musel zaručeně poblít. Veřejné záchody smrděly tak, že tam nešlo vydržet a podlaha? Raději nebudu zmíňovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál byl asi na půl. Někdo byl slušný a usměvavý, někdo neslušný až hrubijánský. Vybavení hotelu průměrné.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž asi 500-600 metrů od hotelu. V cestovce nám říkali 200m, avšak toto jen vzdušnou dráhou. Já jsem se hold hold s křídly nenarodil. Moře bylo v našem turnusu po celou dobu špinavé a plné chaluh. Bylo to jako kdyby člověk procházel hustou špenátovou polévkou. Po přebrodění se asi třicetí metrů od pláže to šlo. Jezdili jsme autobusem na Zlatý vlas, kde byla hezká veřejná pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nepořádek a páchnoucí popelnice.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Děs a hrůza, škoda peněz.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání