Napsat recenzi

Nejhorší dovolená co jsme zažili.

Recenze hotelu Tia Maria Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 632x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 2

Neochotný personál na recepci, otřesné jídlo. Nepořádek v jídelně, nedostačující kapacity jídelny i bazénu. Jak člověk promluvil česky, tak absolutní neochota. Hotel hlavně pro Rusy.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje byli dostačující, uklizečky uklízely denně. Výměna ručníků, jen na požádání. Zapáchající odpad v koupelně, balkóny oddělené jen zábradlím, žádné soukromí. Na balkóně hodně opotřebený plastový nábytek (popraskané židle). V pokoji jen jedna židle, varná konvice, dvě skleničky, televize, regulovatelná klimatizace. V koupelně byl fén a sprchová část se závěsem. Chyběli nějaké poličky, nebylo si kam dát věci, chybělo i mýdlo na ruce.My jsme měli výhled na rušnou silnici (pokoj 607A), takže nic moc ticho v noci nebylo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Otřesná!! Jídlo bylo studené, maso nepoživatelné, tvrdé, vše bez chuti, rýže zapáchala a vše stále dokola, žádná větší změna. Co jim zbylo z oběda, bylo na večeři. Stála se fronta jako ve školní jídelně, všude málo místa a hodně lidí.Venku před "restaurací" se na oběd a večeři grilovalo (jestli se tomu dá takhle říkat), my jsme zkusili jen jednou vepřové maso po rozříznutí bylo syrové, potom už nebyla odvaha něco dalšího zkoušet. Po třech dnech mě postihly střevní potíže, takže zbytek All inclusive byly ty jejich staré veky, nebo toustový chleba. Zbytek rodiny měl potíže jen jeden den. Děti přežívaly na vaflích nebo minipalačinkách, které se dělaly také venku, ale byly jen na příděl pokaždé dva malé kousky. Měli jenom jeden vaflovač nebo plotýnku na palačinky na celý hotel, takže neustále velké fronty a předbíhání nevychovaných lidí. Hranolky když byly, tak gumové.Když přisypávali jídlo do várnic, tak jim bylo jedno kam to spadne, jestli do vedlejší várnice, nebo na zem, jako pro prasata to tam sypali. Opravdu hrůza! Ještěže jsme při výletě hromadnou dopravou do Nesebaru objevili výbornou Českou restauraci. Někdy jsme zašli na pizzu, raději než zaplacený oběd nebo večeři. Odpolední svačinu v rámci All inclusive jsme zkusili jen jednou, byli to nevzhledné kousky toustového chleba namazaný paštikou, sušenky a roztečená zmrzlina. Vše měli na baru v teple a musel si člověk říci, aby mu někdo něco dal. Nápoje zdarma byli dle jejich nabídky (voda, sladké limonády, víno, pivo, místní destiláty), co během dne došlo již nedoplňovali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Recepční Vladimir (označení na visačce) byl velmi nepříjemný. Při ubytování bylo vše na nás, delegátky z cestovní kanceláře nás pouze doprovodily z autobusu k hotelu a všechno ostatní jsme si museli domluvit a dohledat sami. Při komunikaci s agenturou mi bylo řečeno, že rodinám vyhoví, aby měly pokoje poblíž sebe, ale bohužel nám velmi špatnou angličtinou recepční sdělil, že máme už velké děti a že je v hotelu moc lidí, tak naše děti byly o patro níže a úplně na jinou stranu balkóny, takže jsme si museli pořád volat hotelovým telefonem. Prý máme být rádi, že nejsme každý v jiné budově.Hotel má totiž dvě budovy a zřejmě se každým rokem nějak rozrůstá, jenom při tom zapomněli na ostatní nedostačující kapacity. Nakonec jsme to zvládli, ale komplikace a určité nepohodlí to bylo. Bazén jsme navštívili jen jednou, byly pořád obsazené lehátka. Bazén i počet lehátek je na tak rozsáhlý hotel nedostačující. Hotel typu narvat tam co nejvíce lidí a je jedno jestli budou spokojení. Wifi připojení je po celém hotelu kvalitní. Jídelna v přízemí a málo místa, pořád plně obsazena. Chodí se s talířkem a hledá se kam si sednout. Uklízečky každý den uklidily koupelnu, trošku upravily postele a vytřeli zem. Hotel má dva výtahy, které vydávají podivné zvuky, zastavují si kde chtějí, alespoň že tam jsou, do šestého patra by to bylo náročné.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je asi 10 min rychlejší chůze od hotelu přes hlavní rušnou silnici (jsou tam naštěstí semafory) . Prochází se okolo hotelu Trakia Plaza a po silnici, která je obklopená stánky a restauracemi. Na pláži jsou bary, restaurace a WC ( v baru bez poplatku, před pláží 1 leva), placená lehátka a slunečníky, co kus to 10 leva na den. Jsou tam i free zóny. V moři je hodně řas a i medůzy jsme viděli, ale jen na břehu. My jsme měli dva dny žlutou vlajku, tak byly i pěkné vlny, jen bylo trochu víc větrno. Písek je plný malých mušlí a bohužel i nedopalků od cigaret. Občas prošla po pláži paní, která je uklízela. Na Slunečném pobřeží je hodně hotelů, tudíž i hodně lidí na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Hned vedle hotelu je supermarket a i hodně rušná silnice.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Bulharsko jsme zkusili poprvé a bohužel jsme se velmi zklamali jak hotelem, tak i ostatními službami. Už víme kam a s kým nikdy nepojedeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka: souhlas - 20. 8. 2016 16:11

na 100 % se přikláním k této recenzi, nic horšího jsme nezažila.. neochota, špína, neskutečný chaos a špína i v jídelně...naštěstí nebylo vidět do kuchyně...jedním slovem hrůza, kterou by měl někdo zakázat na all inclusive celodenní balíček při odjezdu na letiště v 5 ráno, byly dva toustové chleby slepené lžičkou něčeho zeleného a pomeranč...nejdražší jídlo mého života..tj 1000,-Kč den :-))..skončilo v koši na letišti reagovat

Marie: SOUHLASÍM - 2. 9. 2016 - 2. 9. 2016 15:01

Plně souhlasím a přikláním se k oběma recenzím, s ničím horším jsem se nesetkala. CK nám lžou úplně ve všem. Tuto ubytovnu na pokraji města vydávají a prodávají za hotel 3+ hvězdy all inclusive. Prý 250 m od moře (vypadla jim před dvojkou 1). O špíně na pokojích, špinavých ručnících, flekatých prostěradlech (dětské) velké už pokojské neměly, proleželé matrace s vyčnívajícím pérem, rozbitým záchodem, koupelnové plísní bez mýdla ... Jídelna ve sklepě, případně se jedlo u bazénových stolečků, nebo u recepce, největší talířek byl dezertní, Káva melta do nejtenších plastových kelímků, jídlo zapáchající, naprosto nejedlé. Vše jsem nafotila, třebaže byl přísný zákaz focení. Půl hodinové fronty na opláchnutý talířek, pak už nebylo co jíst. Staré tousty, džem ..... Nikdy Bulharsko, nikdy CK K*****. Jak si to CK dovolují klientům nabízet? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání