Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Sunny Flower

Recenze hotelu Sunny Flower Karina Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 557x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Myslím si, že ubytování bylo výborné, ale cestovali jsme až na poslední chvíli, takže za naši cenu kolem 8 000 to bylo naprosto luxusní. Výborná pro rodiny s dětmi i pro studenty, kteří vyhledávají párty, ale přitom si po ní rádi odpočinou v klídku:-) Dovolená byla super a ubytování také, jen moře už bylo trochu špinavé...což si dělají i turisté sami:-)

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Jsme studenti VŠ, což je asi podstatné říci, tedy pro nás to byl luxus. Velký pokoj s křeslem, u kterého je stoleček na noťas, velká skříň, zrcadlo a u něj další úložné prostory. Každý den nám uklízeli a 2 x za pobyt vyměňovali ručníky. Příjemně rozhodně působil i balkón, který byl tak akorát na posezení pro tři osoby.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Podle mého názoru nebyla snídaně zrovna slavná. Pokud nemáte rádi slaný kozí sýr, tak se občas moc nenajíte. Každý den měl každý nárok na 1 džem a máslo, co jste si mohli vzít, tak akorát med. Jinak se každý den dostával ještě talíř s pár kousky salámu, sýru a jedno byl párek. Žádná vajíčka nebo něco podobného nečekejte. Fajn bylo, že každý den jste si mohli u snídaně vzít ovoce, které tam zrovna bylo (jeden druh - u nás se za 12 dní vystřídaly hrozny, meloun a jabka:-) Z pití káva nebo čaj. Každý den jste si mohli ještě vzít čokoládové kuličky.

Osobně jsem se moc nenajedla, protože některé zdejší salámy nebyly úplně vábné...ale to už je věc chuti:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Výborné vybavení, čisto a personál byl moc fajn. Jen doporučuji pokud se chystáte vyrazit ven na párty a čekáte příchod ráno - zeptejte se jak to funguje:-) Celou noc tam je hlídač, ale nedostanete se k němu hlavním vchodem, takže je dobrý vědět, jak jít "zadem":-)

Za pozitivní považuji free wi-fi, která má sice občas výpadky, ale to spíš dopoledne:)

U hotelu je i fajn bazén - pro plavce nic moc, ale pro malé špuntíky bych řekla, že ideální. Pro ostatní spíš tak na opláchnutí nebo pro atmosféru při popíjení u baru:-)

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Možná to bylo tím, že jsme jeli až v září, ale moře už bylo fakt hodně špinavý - plaval v něm různý nepořádek, ani si netroufám říct, co to všechno mohlo být:-) A dalším negativem zejména pro nás byl poměrně velký výskyt medúz, ale nebyly nebezpečné, ale ne každému je příjemné s těmihle potvůrkami plavat:-) Pláž, která byla blízko u hotelu, byla plná "zelí", jak jsme říkali zelenému bordýlku, takže jsme chodili dál a tam to bylo lepší:-) Výhodou pobytu v září bylo to, že již bylo více "free zone", tedy zón, kde si mohl člověk dát pouze ručník a nemusel platit lehátko - v hlavní sezóně to musí být poměrně šílené, hledat místo na ležení...už teď to nebylo jen tak (přestože už bylo mimo hlavní sezónu, bylo tam hrozně moc turistů - hlavně Rusů:-) :-) Pro milovníky sportů - fajn byly beachové hřiště, které byly skoro na každém kroku:-)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Myslím si, že v okolí hotelu bylo vše, co člověk potřeboval - tři supermarkety pár kroků od hotelu, hned na začátku pláže si každý mohl koupit gyros, palačinku, pizzu atd. (pokud mu tedy nevadila trošku vyšší cena) V blízkosti hotelu byli i restaurace. Do centra Slunečného pobřeží to bylo asi 30 min. pěšky, tam už bylo úplné vybavení i služby (ale pokud to čte nějaký náruživý cyklista, kola se tu těžko shání a když už seženete - poměrně za draho:-)

Pro lidi, kteří hledají párty a disko - v centru se nachází více tanečních klubů, které jsou povětšinou placené, tedy kromě Amory, ta je neplacená - doporučujeme.

Pro rodiče s dětmi - fajn by mohl být aquapark, do kterého se lze dostat autobusem za 2 leva, ale vstup tam už je pak trošku finančně náročnější.

Obecně zde funguje bohatá městská doprava - jezdí často a dostanete se jí i do Nessebaru, které je historickým městem.

Ale pokud chcete posílat pohledy, tak si to rozmyslete, protože známku koupíte pouze na poště v Nessebaru - nás to trošku překvapilo:-)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Jsme tři studenti a byli jsme naprosto spokojeni. K moři jsme to měli blízko, do centra také, velmi živé letovisko, ale tento hotel je na okraji, takže si užijete i klidu. Za nás super!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání