Napsat recenzi

Sun Palace 26.8-5.9.2018

Recenze hotelu Sun Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 258x
Recenze se líbila: 224 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj pokoj
  • písek všude a pořád písek všude a pořád
  • pokoj pokoj
  • prasklé židle, chybí závěs prasklé židle, chybí závěs
  • písek všude a pořád písek všude a pořád
  • chybí dvířka od sprchy chybí dvířka od sprchy
  • moucha v čistém a složeném ručníku moucha v čistém a složeném ručníku
  • pokoj pokoj
  • moře plné řas moře plné řas
  • zazděná okna zazděná okna
  • protékající strop protékající strop
  • písek všude a pořád písek všude a pořád
  • zazděná okna zazděná okna
  • protékající strop protékající strop

Celkově bych napsala jen to, že služby all inclusive si představuji rozhodně jinak. A chci podotknou, že jsme mladí lidé a toto byla naše první dovolená u moře a rozhodně nejsme nijak rozmazlení, ale recenzi si přečtěte a prohlídněte fotky :)

Ubytování  průměrně (2,5/5)

V pokoji nám chyběl závěs a stranu oken jsme měli na straně, kde je jiný hotel. Tudíž k nám do pokoje bylo vidět. V koupelně chyběla skleněná dvířka od sprchy, takže všechna voda stříkala ven a ještě jsme měli ucpaný odpad, takže voda neodtékala. Vana plná písku, který tak byl již před příjezdem a do konce našeho pobytu, jelikož to nešlo spláchnout. Protékal záchod , takže tam přítel ještě šteloval mísu. Okna jsme měli zabetonované tudíž jsme je nemohli otevírat. Na balkoně posezení, ale obě židle prasklé, takže jsme si nesedli. Každý den ráno v 8 hodin zvonil telefon co byl na pokoji, důvod neznámý. Také tam byla jen jedna zástrčka na zásuvku. Jak jsem četla na recenzích, ani nám nechyběli v pokoji proteklé stropy. Lednička o velikosti, že se nám tam nevešla pet lahev ( samozřejmě zakoupená naproti v supermarketu). I přes tyto věci jsme měli vcelku hezký pokoj, ale pár úprav by to chtělo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava jedno velké zklamání a rozhodně ne all inclusive. První 3 dny pohoda, ale poté už se na jídlo netěšíte. Každý den to samé k jídlu, sem tam jedna výjimka. Každý den smažené jídlo a hranolky, to je jistota. Brala jsem si na snídani vánočku a 2x jsem ji měla plesnivou. Nedostatek příborů byl častý a jak jsem četla na jiných recenzích, ano opravdu špinavé příbory. Opravdu si myslím, že když mám all inclusive tak pití od 11-22 je málo. Utratili jsme každý den 10 Leva jen za pití na pokoj. Po snídani jdete k bazénu a je 9:30 ale pití je až od 11 a jak je známo Sunny Beach je prostě večerní život a když se vrátíte v 22:30 do hotelu již pití nemáte a to nemluvím o tom, že jsme se kolikrát vraceli až o půlnoci. Snack je taky jedna vtpnán historka, jak jsem četla recenze tak to odpovídá. Jiné jídlo než snídani, oběd a večeři nečekejte. Snack který je od 16 do 17 je jedna spálená hnusná pizza, na kterou čekáte už od 15:50 a do 16:45, tuto frontu jsme vystáli 2x za celou dovolenou, poté jsme si chodili kupovat raději sami. Ano čekáte ve frontě, pán udělá jednu pizzu dá jí na 8 kousků a tu si vezme 1-2 lidi a čekáte dále. Pokud čekáte a je 17:03 konec, odchod. Takže jídlo první 3 dny dobrý, ale potom ne-e a pití si připravte, že si budete muset kupovat naproti v supermarketu. Velká kauza zmrzlina, ano jste u moře a chcete mít zmrzlinu, v hotelu však očekávejte pouze jednou za dva dny a to ještě k obědu, kdy je na ní taková tlačenice, že jí raději oželíte. Káva 8-10 a 16-17 jinak automaty na kávu a jiné horké nápoje vypnuté. Káva z automatu není úplně parádní, takže jsme za celou dovolenou neměli ani jednu kávu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

V hotelu je billiard, stolní fotbálek a hokej, ale vše si musíte zaplatit. Platit si musíte i váhu, která je v hotelu. Poslední den co jsme odjížděli jsme si chtěli zahrát ping pong, půjčení pálek 20 Leva. V hotelu jsme našli i vnitřní bazén s vodní dýmkou, po zeptání jsme zjistili, že 100 Leva na jednoho a je v tom masáž, maska, dýmka a bazén. To jsme tedy neplatili a raději šli do města za 20 Leva na dýmku. Jinak moc musím pochválit paní uklízečku, která k nám chodila každý den a to dokonce i když jsme jí řekli ať nechodí :D Koupili jsme si žeton na billiard na 4 Leva, ale nešel tam dát. Na recepci nám dokonce řekli, že tento žeton není ani z tohoto hotelu. Wifi, která je v hotelu se platí také.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Na pláž musíte jít cca 5 minut hlavní ulicí, která je plná lidí. Na pláži jsme vždy našli krásné místo a nikdy nám nikdo nic nevzal. Moře bylo čistě 3 dny jinak 11 dní velice špinavé. Všude jsou řasy a v nejhorším byly i tak, že jsme nemohli ani dát ruce do vody, jelikož jsme je hned vytáhli celé od řas. Většinu jsme tedy strávili v bazénu na hotelu. Jinak moře bylo teplé a 3 dny jsme si u něj doopravdy užili a když bylo špinavé, šli jsme alespoň na vodní atrakci. A 10 Leva za lehátko ano, ale pokud jste 2 počítejte 10 Leva na osobu + 10 Leva za slunečník.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Přímo v centru.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Ušlo to, ale ne za tý peníze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání