Napsat recenzi

Nejela bych sem znovu

Recenze hotelu Riviera Blue **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 127x
Recenze se líbila: 305 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • zde jste si mohli zahrát kulečník zde jste si mohli zahrát kulečník
  • ledničky jsme se po 3 dnech dočkali, ale plesnivé ledničky jsme se po 3 dnech dočkali, ale plesnivé
  • zakalený bazén zakalený bazén
  • čistý bazén čistý bazén
  • houpačka na dětském hřišti houpačka na dětském hřišti
  • dětské hřiště zaházené vyřazenými lehátky. dětské hřiště zaházené vyřazenými lehátky.
  • bordel u hřiště bordel u hřiště
  • odložená cihla pod dětským hřištěm odložená cihla pod dětským hřištěm
  • kabely na balkoně kabely na balkoně
  • kabely na balkoně kabely na balkoně
  • nebezpečné zásuvky nebezpečné zásuvky
  • rozbité sklo na chodbě u výtahu rozbité sklo na chodbě u výtahu
  • posilovna posilovna

Rozhodně se nejedná o nový hotel a není vhodný pro rodiny s dětmi. V celém hotelu není jediná jídlení židlička a nemají ani dětské postýlky. Hřiště je nebezpečné. Nedostatečný počet míst v jídelně.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokud se jen do tohoto hotelu rozhodnete odcestovat, vydupejte si pokoj ve 4. patře.Jsou tam nejnovější pokoje. Pokoj hezký, ale museli jsme si několikrát řííct o ledničku než jsme jí dostali a o funkční ovladač od televize. Slibovaný trezor a minibar na pokoji nebyl. Ručníky za týden nebyly ani 1x vyměněny. Pokud necháte špinavé ručníky na zemi s tím, že doufáte, že Vám je vymění tak se max. dočkáte toho, že Vám je seberou a nové Vám nedají. Za celý týden nebyla ani 1x vytřená koupelna. Mizerný úklid ob den. Všude trčí ze zdí kabely.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Strava byla chuťově dobrá, ale velmi slabé all inclusive. Snídaně byla vždy studená a stejná. Po zbouření klienty CK začaly být obědy a večeře vlažné. Pití velmi slabé po 3 dnech téměř nic nebylo. Nebyla Cola, džusy, červené a bílé víno, voda, gin.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Opravdu katastrofa. Personál mladý a líný. Všude nepořádek, neuklízeli stoly v jídelně ani kolem bazénu. U dětského hřiště v záhoně použité gumové rukavice, vyřazená lehátka, popraskaná houpačka, pod dětským hřištěm cihla. Slibovaná posilovna zasipána bordelem. Slíbený billiard byl ve stoce a kulečník jsme ani nenašli. Ve 22.00 zavřeli bar včetně restaurace a člověk neměl šanci si ani natočit vodu. Ze všech stran se line hluk. Ze strany do ulice hudba z dětského hřiště do 21:30 a ze strany od bazénu od klientů hotelu, kteří si na notebooku zaměstnanců hotelů pouští písničky

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Není to tak daleko, ale mraky lidí a placená lehátka. Zažila jsem mnohem lepší pláže

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Naproti hotelu je placené dětské hřiště spíše klub. Vstup na hodinu 10 leva. V okolí krámky a restaurace

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Pokud si nechcete zkazit dovolenou tak sem nejezděte a rozhodně sem nejezděte s dětma. 2 dny byl bazén zelený, protože filtraci pouštějí jen občas a dcera z něho dostala alergickou reakci, kdy do hotelu musel přijet lékař. Pasy, které si po příchodu na hotel vybrali na recepci byly polité a nikdo se k tomu nepostavil. Zničené doklady a podle nich vše OK.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání