Napsat recenzi

Stálo to za to :-)

Recenze hotelu Nessebar Beach Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 360x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezký pohodový hotel s dobrými službami, dobrým jídlem ...

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel je hezký, pokoje jsou zařízeny klasicky - postele, stolky, křeslo, zrcadlo, skříně ... Na balkoně umělohmotné židle se stolečkem a sušák na zdi. Koupelna se sprchou, velkým zrcadlem, umyvadlem a toaletou. Úklid probíhal dle našeho přání, ale uklizečka chodila každý den, vysypala koše a doplnila toaletní papír. Bylo zde čisto. Dětská postýlka je za poplatek - 5 leva za den ... Trochu nás ta cena překvapila, čekali jsme nějaký symbolický poplatek, protože v jiných zemích jsme se setkali s postýlkou zdarma... Pokud dítě vydrží na přistýlce ( rozkládací křeslo, po rozložení jako klasická postel), tak je možno v tomto směru ušetřit ... měli jsme pokoj do ulice a pokud si zavřete na noc okno, tak je slyšet jen minimum hluku ...

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo dobré, velký výběr, ale je jasné, že během čtrnáctidenního pobytu se opakuje, ale i tak si lze pokaždé vybrat něco jiného. Na výběr z několika druhů masa, příloh, nespočet salátů, polévka a dostatek sladkého, melounů, ovoce. Snídaně jsou 7.30 - 10.00 hod, oběd 12-14 a večeře 18-21. Od 11 do 15 hod je občerstvení na baru u bazénu ( hot dog, obložené chleby, housky ), od 15hod pak zde zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Jediné mínus tohoto hotelu je absence výtahu. Pokud je někdo v třetím patře a potřebujete tam občas dát kočárek, tak je to složitější. A malý problém je u bazénu - byť jsou všude cedule, že rezervování ručníky je zakázáno, už před sedmou hodinou není volné lehátko a ručníky všude. Personál je v tomto trochu laxní, ručníky nesbírá, jak je na ceduli napsáno a tak kdo přijde a odklidí ručníky relativně "vyhrál". Pak přijdou ti, co si je tam dali a už se hádáte. Plavčík na to pouze řekne, že rezervovat se nesmí a to je vše. Je tam velký nedostatek lehátek a proto ty cedule, aby se lidi vystřídali, ale bohužel, kdo se nechce hádat a nebo tam nedá včas ručníky, má smůlu. Jinak co musím vyzdvihnout je naprosto skvělý animační tým. Je složen z různých národností, ale perfektně šlape dohromady, krásně se věnují dětem a dělají s nimi různé akce - minigolf ( 7 leva), malování triček ( poplatek 16 leva), scénky, minidisco, nacvičují s dětmi různá show ... opravdu to pro děti stojí za to .. klub je jinak zdarma a kdo nechce na placené akce jít, tak někdo s animátorů s nimi dělá jiný program ...

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Tak zde napíši to, co asi každý - drahá lehátka a slunečníky .. ale lze si koupit třeba jen slunečník ... moře bylo krásně čisté, pláž průběžně uklízena ... na pláž se jde od hotelu po dřevěné cestičce, asi tak 3 minuty ...

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

v okolí je spoustu různých restaurací, krámků, občerstvení, lékáren, supermarketů .. je zde možnost projížďky kočárem ( 40 - 60 leva), možnost půjčení různých vozítek, elektrických, šlapacích ... jezdí zde vláček, na obě strany ( jízdenka 3 leva, děti 1 leva ) ...

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově krásná dovolená, jsme spokojeni ...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání