Napsat recenzi

Jaroslava

Recenze hotelu Nessebar Beach Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 616x
Recenze se líbila: 181 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Špatná volba, ve špatný čas. Naprostý bordel, který jsem za 6 letů ještě nezažila. Lidé po příletu, jak urvaní ze řetězu. V Bulharsku corona nebyla, není a nebude. Lidé dobytek.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Naprosto průměrný hotel. Pozor nemají výtah, takže si kufry, kočárky budete tahat do pater sami nebo zaplatíte ve stovkách. Měli jsme pokoj na ulici, obchody svítí do pokoje i přes zavřené závěsy, Na chodbě jsme měli celou jednu stranu Romů. Poprvé i můj muž spal celý týden pod prášky na spaní. 2X jsme reklamovali pokoj- protékal záchod, nesvítili světla v koupelně. Za celý týden jen vynášeli koš a vyměnili ručníky, nevyluxovali, písek od moře tam byl ještě když jsme odjížděli. Hodnocení 3-.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

hodnocení 3. Strava naprosto průměrná. Z masa jen kuřecí stále tejné a mleté. Nápoje vždy jen do plastových kelímků i k snídani, Nemají dezertní lžičky, takže i jogurt nebo zmrzlina velkou lžicí. Čaj si zamícháte dřevěnou špachtlí, Nikdo naprosto nerespektoval epid. opatření. Dezinfekce byla,, ale nikdo ji nepoužil, roušky zapomeňte. Personál chodí v roztrhaných riflích, na stůl Vám sahají přes stůl( asi jsem si měla počuchat). Lidi si neumějí vzít ani pořádný tričko nebo ženy šaty k večeři. Naprosto nedostatečná kapacita pro velký počet lidí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hodnocení 2.Málo lehátek u bazénu. V 11 hodin už bordel na společných záchodech ( recepce, bazén). Odpoledne už plné koše kelímků, nikdo je nevymění, kelímky po stolech, stoly pocintané, lepkavé, na terase bordel do večera, Naprostý nedostatek místa k sezení na terasách i u bazénu. Personál nijaký. Pozor trezor jen u recepce a musejí Vám ho otevřít. Směnárna v hotelu nefunguje. Musíte ven- je jich dost. Delegáti - Bulhaři mluvící česky, Musíte dávat pozor co mluví. Kdo potřeboval testy, zajistila, toto Ok. Celkový dojem z hotelu a personálu špatný.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

K pláži to bylo do 3-5 minut, Lehátka set za 15 leva. Toto Ok. Pití jste si přinesli z hotelu, lehce si odskočíte a nikdo Vám nic neřekne. Lehátka nutné zabrat do oběda. Odpoledne už ne, Jsou v 10 řadách dlouhé km. Moře dobré i když dlouho mělké. V písku se váli vajgly celý týden a plasty. Nikdo za celý týden pláž neuklidil, nikdo lehátka nebo stolek neotřel, Hodnocení 2,

Lázeňské služby  průměrně (2,2/5)

Hodnocení 0. Pouze animace pro děti. A to bychom se ještě mohli bavit.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hodnocení 2. Je to samý hotel jeden vedle druhého. Nikde žádná lavička nebo zídka na sednutí. Po 9 večer to začíná teprve žít, To jsou na ulicích hlava na hlavě, čím menší dítě, tím lépe, Vláček a autobusy do starého města a zpět totálně narvané. Na slun, pobřeží jedna velká diskotéka. V obchodech stále to sami- poutové zboží, nikdo s rouškou.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Hodnocení 2. Celkový dojem průměrný. Přežili jsme,, ale už nikdy více. Nejvíce mi vadili nedostatky v nádobí hotelu, strašný hluk na chodbách do pozdních nočních hodin. Nedostatek výtahu, bordel a bordel kam se podíváte. Krajina neupravená, vyprahlá, stejný bordel jako v Čechách na ulicích či mimo město. Silnice? Kam se hrabe na ně naše D1. Chodníky rozbité. Tady jsou tam, kde my před 30 lety. Na letištích na V8s chtějí vše na papíře, ale pokud to máte a jste trpěliví, projdete. Ve frontách jsme stáli tam i zpět 1,5 hod Pozor, pokud poletíte ranním letem, v 5 hodin ránu je pražské letiště totálně zavřené, nekoupíte si ani čaj, kafe či něco k jídlu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 63 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání