Napsat recenzi

Hotel Mercury - Slunečné pobřeží, Bulharsko

Recenze hotelu Mercury Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 542x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bulharsko příště možná ano, určitě ale jiný hotel! 4 hvězdy si člověk představuje trochu jinak :(

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Do 4 hvězdiček má hotel opravdu daleko. Pokoje sice "na přespání" stačí, ale 4* jsem si představovala jinak. Na posteli se nedalo spát, jak byly matrace měkké, když chtěl člověk vylézt, musel doslova vykulit. To nemluvím o tom, že několikrát jsme museli nahazovat lišty od roštů, které pravidelně odpadávaly. Dětská přistýlka = roztažený gauč a na něm položená matrace, která věčně sjížděla. Navíc po rozložení toho gauče nezbylo v pokoji moc místa:(

V pokoji byl dost puch, zřejmě šel z klimatizace, takže jsme ji pak pouštěli jen spoře.

Koupelna v normě.

Výhled z balkonu jsme měli do zdi casina a jelikož jsme byli ubytováni v prvním patře, tak bonus výhled na střechu hotelové restaurace, kde hosté z vyšších pater vyházeli kde co..

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jsem ráda, že jsme si do kufru přibalili nějaké malé svačinky pro děti a že v Bulharsku není zas tak draho, protože si nedokážu představit být celý týden odkázáni na hotelovou stravu.

Pořád to samé dokola. Výběr extra žádný.

Nejlíp bych ohodnotila snídaně, i když..... Ale přeci jen, minimálně pečiva se člověk nemusel bát.

Obědy a večeře nic extra, spíš nic než extra. Některé chody dost nevábně smrděly, některé vypadaly, že už jsou na menu poněkolikáté :( Díky Bohu za gumové hranolky a "rádoby" řízečky..

Zákusky taky stále ty samé dokola. Přeslazené, přemaštěné,...

Aspoň, že tam bylo vždycky dost ovoce.

Zmrzlinový box taky nevypadal extra čistotně, ale zmrzku jsme si dopřávali pravidelně a kupodivu se z ní nepo.....

Odpolední snacky komentovat moc nebudu, není moc co... Hranolky, sem tam piiza a sušenky... Měla bych o svačině trošku jinou představu, noo, co už...

Taky bylo pravidlem, že v jídelně chyběly příbory či talíře a pravidelně byly třeba 10ti minutové fronty, než se člověk vůbec dostal ke gáblíkům..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Wi-Fi byla věčně přetížená, protože zdarma byla k dispozi recepce a přízemí, takže v době jídel bylo zbytečné to vůbec zkoušet. My asi 3. den zjistili, že nám funguje bezplatně i v prvním patře, takže jsme toho využívali.

Toalety přímo u recepce nic moc, smrdělo to tam a jednou u večeře, když si malá potřebovala odskočit, jsme záchod našli komplet zesr... a to všude kolem, takže jsme raději šli na pokoj.

Záchody u bazénu na tom byli podobně, hrozný smrad.

Jinak samotný bazén byl fajn, hlavně dětská část, děti se tam vyblbli.

Při nastěhování jsme zjistili, že máme pro 4 osoby jen 3 peřiny, což nám na recepci zdůvodnili tak, že je teplo a stejně je nebudeme potřebovat!! To mě fakt pobavilo!

Nevím, jak moc se místní uklízečky věnují úklidu, ale ta úroda prachu, co byla pod postelema, byla kvalitní..

Zase ale můžu dát plus za to, že tam bylo vyžití pro děti. Skluzavky, prolézačky, houpačky, dětský koutek,.. To jsme pro děti opravdu chtěli. A jelikož sluníčka jsme si tam moc neužili, tak tohle jsme ocenili.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

K pláži do bylo od hotelu 15 minut pěšky s dětmi. Podél celé pláže jsou narvané lehátka za poplatek. Deku si můžete zdarma rozbalit pouze za nima vzadu, což s malýma dětma je dost nepraktické.

Moře samo o sobě nic extra. V době naší dovolené nám zrovna nepřálo počasí, takže v moři samé řasy a medúzy.

Navíc nebyl prostor ani pro třeba hraní s dětma. Lehátka začínaly hned asi metr a půl od moře, takže stavění hradů a tak opravdu nehrozilo..

O bordelu nemluvě, všude vajgly, slupky od ořechů,..

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Je to tam hotel na hotelu, všude samá casína, herny, bary,.. takže docela rušno. Ale to nám zas tak nevadilo. Prostě to tam žije.

Co mi bylo ze začátku trošku nepříjemné bylo, že když jsme leželi u hotelu, bylo na nás vidět ze všech ostatních hotelů, co byly kolem a navíc i z cesty, kde se všichni procházeli. To jsme si ale zvykli a zjistili, že to tam tak je víceméně všude.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

No, celkový dojem je takový, že dovolená v Bulharsku ještě někdy ano, ale určitě budem příště volit jiný hotel..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání