Napsat recenzi

Hotel Kotva - Slunečné pobřeží, Bulharsko

Recenze hotelu Kotva Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 526x
Recenze se líbila: 127 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Fajn pro rodiny s dětmi, ale pouze díky přilehlému aquaparku. Nejezdit v hlavní sezoně. Jídlo bylo v pohodě. Návyky (zejména hygienické) některých hostů diskutabilní. My jsme byli bohužel mezi těmi, které postihly střevní potíže (děti měly průjem a zvracely celý den). Je dobré, že přímo v hotelu je i lékař. Spíš než z jídla to bylo z naprosto nezvládnutého obrovského množství lidí.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Smradlavý pokoj, neuklizený (v ledničce a kolem stolku se válelo jídlo), peřiny shnilé. Vše jsme reklamovali. Uklízečky kouřily na chodbách, takže se kouř natahoval přes odsávání v koupelně do pokoje. Pod matracemi prach a písek (vůbec pokoje nevysávají, jen přetřou hadrem). Hotel je velký a svá nejlepší léta už má za sebou. Klidnější jsou pokojené otočené mimo hotelový bazén. U něj byl hluk až do noci (animační programy, diskotéka pro děti, bar).

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo bylo v pořádku, docela výběr. Nedostatečná kapacita stolů, ale snažili se uklízet rychle. Neustále chyběly příbory, kolikrát nám odtrhávali talíře ještě s nedojedeným jídlem až jsme se museli razantně ozvat. Přes den pouze sladké nápoje a alko, dva tácy nějakých sladkých buchet, žádné ovoce. Ale zase snídaně byly až do 10,00 a obědy už od 12,30, takže se dalo prakticky kdykoliv zajít do restaurace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Aquapark (super vyžití pro děti, ale po třech dnech špinavý, nikdo ho nečistil). Z hotelu tam není možné cokoliv vnášet. Hlídal to tam takový nerudný zřízenec. Bazén u hotelu čistý, ale málo lehátek, které byly obsazené i přes noc ručníky, které nikdo z personálu nevyhazoval. Málo toalet ve společných prostorách (pouze u recepce a v restauraci). Vláček a dochozí vzdálenost (cca 2 km) do městečka Nessebar. Nějaké animační programy, ale ty jsme nevyužívali. Hudba se přeřvávala celý den až do 23,00 hod. z baru a z podia u bazénu. Animační programy (nevyužívali jsme). Pingpong, kulečník, naproti hotelu minigolf, skákací hrad.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Hotel vzdálen cca 200 metrů, pláž byla čistá, pozvolný vstup do vody, ale bez vln dost nuda. Za slunečníky a 2 lehátka se platí (15 leva). V hlavní sezoně totálně přeplněná. Pár vodních atrakcí.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Prostě Bulharsko, na úklid moc nedbají, vstup do hotelu je z rušné ulice (obchůdky, pár atrakcí).

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel zvolen kvůli dětem a aquaparku. Raději ale zvolte jiný a aquapark si zaplaťte. Naprosto nezvládnutá hygiena (toalet, pokojů). Nemáme velké nároky, ale v době covidu nás to nemile zaskočilo. Otázkou je, zda kvůli tak obrovskému množství lidí nebo přístupem personálu a stářím hotelu. Nutno podotknout, že chování a návyky mnoha hostů byly taky dost na štíru. Hotel vůbec nedoporučujeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání