Napsat recenzi

Fajn dovolená..i když...

Recenze hotelu Kotva Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 470x
Recenze se líbila: 132 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prvni a druhy den obrovske nadseni, postupne pak zacinaji vyplouvat na povrch minusy tak velkeho hotelu. Skutecne veskere bazeny zde by chtely denne cistit, vysavat a doplnovat chemii. Zadivate-li se na vodu je do zluta a plave v ni vse mozne. A vecer se v ni koupou racci. Aquapark a celkove okoli a vyziti v bazenech je paradni. Radeji jsme cas travili zde nez v hotelovem. Pokoj hezky, nedostatky ma, ale nic co by mi pokazilo dovolenou, v apartmanu pro 4 lidi je postel, ta ok a 2 palandy - ty totalne prolezele. Konzultovano s recepci a pridali matraci...aspon tak. Jidlo...zprvu fajn a po 3 dnech uz jsem nevedela co si vybrat, vse na 1 brdo, ale snazi se, asi neni jednoduche uspokojit chute vsech. Cistota zde na hotelu skutecne pokulhava ale spis na wc dole v hale, nevim jestli je to tim ze tu uklizi hodne pani 70+ .... Okoli hotelu fajn a vse blizko. A ted ty nestastne strevni potize...napadlo me to asi 3 den, ze neni mozne ze se mezi tolika lidmi nic nesiri....a ono siri ..prujmy, zvraceni...hodne deti tu odpadava..nevim zda z vody nebo z jidla..vodu zde nepijeme od prijezdu, jen balenou. Na hotelu je doktor..vetsinou to zachrani kapacka a nejake leky ale je to zbytecne...ta hygiena tady by chtela skutecne velmi prisne hlidat. Dnes lezim i ja...deti zatim ok tak snad to bude dobre. Asi bych sem z tohoto duvodu jiz nejela a volila mensi a klidnejsi hotel. More fajn :)

Edit : jiz zvracela dcera kamarada a ma dcera lezi druhy den s horeckou a bolesti bricha, konzultovano s lekari...byla podana injekce a diagnostikovana angina, coz teda nemuze byt, dcera nema bolesti v krku. Tak z receptu vybereme jen Nurofen a pockame na zitra. Napsali nam Zyrtek, probiotika, Tantum Verde spej, Neoangin cucaci tablety, Panadol a antibiotika :D

Kazdy den vidame zvracejici deti i dospele.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Slo to :)

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Nic moc ale dalo se

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personal fajn

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

More fajn

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Vse blizko.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Jiz bych se nevratila, za ty penize to asi nestalo

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání