Napsat recenzi

Starší pár se 4 vnoučaty 5-13 let

Recenze hotelu Iskar Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celková spokojenost

Ubytování  průměrně (4/5)

Vybavení sice starší, ale vše funkční.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vždy se najde nějaký vys..ač, ale my sme byli maximálně spokojeni. Jenom pozor na to, že pokud dorazíte do hotelu dřív, náramek pro čerpání služeb vám dají až po 14.00 hodině. Nás dovezli od letadla už před 11.00 hodinou a museli jsme na občerstvení někam mimo hotel. Taky se stalo, že přistihli rusky mluvící paní, která chodila na jídlo sama, jak si do tašky nasyslila asi 10 kousků masa. To byl trapas. Taky se našli tací, kteří si nabrali vrchovaté talíře a pak toho spoustu nechali. My jsme děti vedli k tomu, ať si napřed vezmou na ochutnání a pak si jdou přidat. Nestalo se nám, že by byl něčeho nedostatek. Je běžné, že se i v době jídla na terase kouří.

07.00-10.00 hodin snídaně

10.30-22.00 hodin bar u vody

12.00-14.00 hodin oběd

15.00-17.00 nanuky a zákusky u baru u vody

18.00-20.30 hodin večeře

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Společná WC jsou oproti naposledy navštívené Krétě udržovaná v daleko větší čistotě.

Opustit hotelový pokoj v den odjezdu je nutné do 12.00 hodin. Kufry je možné po příjezdu i před odjezdem na letiště uložit do zamčené místnosti vedle recepce.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž asi 300 m pěšky od hotelu písčitá s pozvolným vstupem do moře. Před vstupem na dřevěný chodníček vedoucí k moři si můžete zakoupit lehátka a plavací kruhy, se kterými vás ale do moře nepustí. Nám povolili jenom nudli nebo dětem rukávky.

Lázeňské služby  průměrně (3/5)

Bazén u hotelu čistý, zvlášť pro malé děti menší nadkrytý látkou proti slunci.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V Bulharsku má být levněji než u nás (to platí asi jenom ve vnitrozemí), ale po cestě k moři jsou 3 markety s cenami až trojnásobnými, čokoláda Milka v tom nejdražším dokonce v přepočtu asi 60,- Kč/100 g. Jinak ale třeba magnetky ve stáncích za cca 25,- až 35,- Kč. Stánek jeden vedle druhého, ale zboží je v podstatě hodně podobné. Chodci nemají na přechodu přednost. Na každém kroku je směnárna, ale některé podle dlegátky nejsou solidní - doporučila nám směnárnu Crown s kurzem 1,90 Lev za Euro (bez dalších poplatků) - otevřeno s malými odchylkami na různých místech cca 9.30-13.00 a 13.45-22.30 hod.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Super

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání