Napsat recenzi

Victoria Palace 5* ?!

Recenze hotelu Imperial Palace Hotel (ex Victoria Palace) ***** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 209x
Recenze se líbila: 333 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel působí na první pohled velmi pěkně, ale je to opravdu jen pozlátko. Kdybych měl vybírat znova určitě bych tenhle hotel už nezvolil.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Když jsme první den přišli do pokoje bylo hezky ustláno uklizeno. Další den probíhal uklid tak že byl doplněn jen toaletní papír a srovnaná postel. Třetí den už jsme se uklidu nedočkali a výměna ručníků za celý týden byla jen 1x a to protože už jsme si to vyžádali. Koberec v pokoji asi vživotě neviděl tepovač, skvrny, fleky a pod stolem byla vrstva prachu.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava ta byla na celém hotelu to nejlepší ! Nebylo absolutně co vytknout. Jídlo naprosto úžasné a velice chutné. Každý den čerstvé věci. Opomenu asi 3 dny staré salámy a sýry které už byly "olezlé!. ale to se dá přehlednout. Rovněž i to, že nebyl jediný talíř který by nebyl omlacený. Čisté hrnečky se také hledaly celkem těžko a i když jsme byly na jídle mezi prvními ubrusy byly pokaždé zmačkané a občas některé i špinavé od snidaně/oběda. Pití skvělé, venkovní bar super osvěžení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení je v krásném stylu, mě osobně se moc líbí, ALE opět je tu spousta drobností které hrozně kazí celkový dojem hotelu. Například v Lobby sedačky také za svůj dlouhý život nepoznaly čištění. Skvrny od pití, potrhané čalounění, potrhane polštáře ktere jsou srovnané tak aby díry v ních byly dole. Takový ten "stařecký zápach" který se line chodbami jako u moji 85 leté babičky doma. To je způsobeno dalšími špinavýmy sedačkamy ktere jsou v chodbách. Podobný zápach byl každý den i v kuchyni v části kde se podávalo pití. Výtah v naší části hotelu nefungoval asi 50% času takže jsme chodili po schodech. Personál hotelu velice ochotný a milý.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Krásná pláž každý den udržovaná a uklízená. Moře bylo hezky teple i na konci sezony a krasně čísté.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí moc hezké spousta výletů a možností se bavit.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Abych shrnul naší dovolenou byla krasná, ale čas který jsme museli trávit v hotelu nebyl ten nejlepší. Nicméně rozamanitost jídla kde si opravdu každý přišel na své a okolí hotelu s mořem to vylepšily. Rozhodně už bych ale do tohoto hotelu nikdy nešel a raději vybral jiný za ty peníze.

Hodnocení 6/10

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání