Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Tia Maria Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 303x
Recenze se líbila: 324 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Tia Maria Hotel Tia Maria
  • Bazén u hotelu Bazén u hotelu
  • sociální zařízení pokoje sociální zařízení pokoje
  • neklidné moře neklidné moře
  • Příjezd do Nesebaru Příjezd do Nesebaru
  • Nesebar památky Nesebar památky
  • Nesebar památky Nesebar památky
  • Nesebar památky Nesebar památky
  • zájezd na folklor s večeří zábavou zájezd na folklor s večeří zábavou

Ubytování na pokoji super jenže v postraní budově hotelu ne v hlavní budově, muselo se přecházet na jídlo, k bazénu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Suprový nový pokoj, sice ve vedlejší budově vedle hlavního hotelu Tia Maria, ale asi nově po rekonstrukci. Na pokoji nefungovala klimatizace, zřejmě už je po sezoně a nikdo nepočítal, že v posledním turnusu bude tak pěkné počasí - venku 29-33 st. ve stínu, v noci 19-20 st. Uklid na pokoji jen po vyvěšení žádanky na kliku, povlečení a ručníky se neměnily po celou dobu pobytu 7 dní.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Na stravování jsme přecházeli přes ulici do hlavní budovy do restaurce ve sklepě. Na počet hostů dost stísněné prostory, někdy se čekalo ve frontě, až se hosté obslouží a naberou u švédských stolů. Málo pestrá strava cca 3 různá jídla, ale dost příloh -zelenina, saláty, venku se grilovala většinou další strava, ale pro dlouhé fronty takřka nedostupné. Každý den cca tři druhy ovoce - jablka, broskve, červ. meloun, švestky, blumy, hroznové víno, ale po rozebrání už nebylo doplňováno, takže pozdější návštěvníci mají smůlu...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotelový bazén je malý na počet hotelových hostů s nedostatečnou kapacitou lehátek. Přes den pouze půl dne jde na bazén sluníčko, odpoledne jen na malou část. Pouze jeden bar All Inclusive v hlavní budově, ale požadavky hostů jakž takž stíhal. Žádné animační programy. Personál restaurace tvořili zřejmě mladí brigádníci- studenti, nádobí se odnáší ze stolů na připravená stanoviště. Úklid pokoje jen na vyžádání vysačkou na dveře.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Hotel je od moře cca 10-12 min. pěší chůze- podle trasy a rychlosti chůze. Na pláži lehátka a slunečník za poplatek každý kus 10 Leva = pro dva lidi 30 Leva na den ( 1L= 14,-Kč). Jinak se dá ležet na svých předmětech na veřejné pláži zadarmo. Moře čisté, pláž jemný písek, čistá, někdy pěkné vlny, jednou dokonce vyvěšena červená vlajka a plavčíci nepouštěli nikoho do moře dál než po kolena. Žádné mušličky, sem tam medůzka, nemusí být boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel cca 800 m od pláže a asi 4 km vzdušnou čarou od poloostrova Nesebar v docela rušné části, okolo spopusta dalších ubytovacích kapacit. V dosahu možnost nakupování jak v supermarketech tak na tržištích ve stáncích, platí se vše v místní měně, v marketech dost draho oproti Čechám, na tržnici se dá i něco usmlouvat. Místní vyhlášený alkohol se musí hledat, ale je 2,5x levnější než ten samý ve Free shopu na letišti!!

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Zažili jsme už lepší dovolenou. Kdybychom neměli zájezd se slevou 40%, asi bychom byli více rozladěni. Vyšlo ovšem počasí, opálili jsme se, odpočinuli, měli jsme suprového delegáta, užili jsme si místního folkloru v blízké vesničce na zakoupeném fakultativním výletě, akorát hotelový bazén se nám nepodařilo vyzkoušet ani jednou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání