Napsat recenzi

Je to králíkárna

Recenze hotelu Hotel Strandja *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 469x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Strandja a hlavně jeho pojetí all inclusive je nic moc. Po dobrých zkušenostech s All inclusive z Turecka jsem byl dost rozhozen bulharským pojetím tohoto typu ubytování. V žádném případě se nemůže srovnávat s jinými 4* hotely. Přesto je stále nabízen jako 4* a je i tak označený. Je to přeplněná ubytovna pavlačového typu (křídlo hotelu ve kterém jsme měli pokoj). Při našem pobytu převažovali hlavně hlavně rusky a polsky hovořící hosté (veselé a hlučné povahy). Spousta rodin s dětmi (to byl i náš případ, 1,5 a 6 roků).

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování nebyl žádný zázrak. Prostě dobré jenom na přespání, ale k moři se nejezdí, aby jste leželi na pokoji. Přistýlka formou rozkládacího křesla, rozhodně ne pro pořádného chlapa. Pro našeho syna v pohodě. Byla i možnost připlacení dětské postýlky za 5 lv

na den (nevyužili jsme a ani nevíme jak by jsme se na pokoj s ní vešli). Pokoj už měl něco za sebou. Odlepené lišty u koberců. V koupelně se dala najít plíseň v těsnění ve sprchovém koutě. Posuvné dveře šly hodně ztuha zavřít (syn neměl silu, aby je zavřel). Přesto jsme konstatovali, že nám to na jeden týden nebude nijak vadit. Stejné závady měli i naši známí v jiné části hotelu. Měli dva pokoje vedle sebe s průchozími dveřmi (měli to jako požadavek při objednání zájezdu).

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Jídlo bylo dobré. Komu chutná balkánská kuchyně, tak bude spokojen. Jakmile něco došlo, tak během chvilky personál donesl další jídlo. Vždy bylo servírováno vepřové, kuřecí a rybí jídlo. Dále pak nějaké "kebabče", restovaná zelenina a k příloze těstoviny, rýže a brambory. Samozřejmostí byly různé saláty a syrová zelenina a ovoce. Stravování probíhá v horním patře hotelu ve velikém asi kulturním sále s pódiem. Nejvíce narváno bylo vždy na večeři. To jsme si museli počkat až se uvolní stůl. A když už se uvolnil, tak jste si ho buď museli uklidit nebo dále čekat na úklid od personálu. Na snídani a oběd narváno nebylo, to už lidé chodily na jídlo průběžně. Také bylo v jídelně dost teplo. Přes oběd se u bazénu podávala pizza, špagety, hranolky a uzenina. Na to si člověk musel vystát menší frontu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Na barech jsem byl rozčarován, že veškeré nápoje byly podávány v plastových kelímcích. Sklo vůbec nevedli. Limonády a sodovku čepoval pouze personál a tak vznikaly fronty, ve kterých stáli dospělí čekající na alkohol a děti čekající na nealko. S personálu vždy obsluhoval pouze jeden a zbytek personálu seděl v blízkosti baru a civěl na frontu. Občas se někdo zvedl k výčepu s pivem, ale už nebyl ochotný Vás obsloužit třeba limonádou pro děti. Vždy mě odkázal ať se postavím do fronty.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Na pláži jsou pouze úzké pruhy neplacených zón mezi slunečníky a lehátky (á 8 lv). Takže je v nich hlava na hlavě. Další volné zóny jsou za slunečníky. Pláž je písečná, ideální na hraní dětí. Moře jsme měli během týdne klidné i s vlnami. Dva dny byly v moři medúzy velikosti až talíře. Potom přišly vlny a už se neobjevily. Medúzy asi nejsou nijak žahavé, protože jsem nikoho neviděl a ani neslyšel, že by řval bolesti. Pouze jsem viděl jak děcka před nimi utíkají z moře ven. Já jsem o ně párkrát v moři zavadil a nic. Dokonce je někteří lovili a házeli na pláž a fotili si je.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Nic extra ani nic tragického. Jak jinde na Balkáně.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Do hotelu už určitě nepojedu. Dokázal bych si to představit pouze jako dovolenou s kamarády bez rodin. A celou dobu být v lihu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání