Napsat recenzi

Dovolená za 40 000!

Recenze hotelu Nessebar Beach Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 953x
Recenze se líbila: 331 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První dojem z toho hotelu byl kladný, pokoje krásně čisté, každý den uklizené. Personál ochotný, uklizečky byly asi nejsympatičtější, číšníci milí. Což se ovšem o recepční říct nedá. Protivná, když po ní něco člověk chtěl, připadal si, že ji jen obtěžuje. Byl problém se s ní domluvit anglicky, ne tak ještě jiným jazykem. A při počtu cca 300 pokojů a jiných národností, by bylo dobré na tom zapracovat. Neřekla nám kde je jídelna, Kama se tam dostaneme, nevěděli jsme vůbec nic. Vzhledem k tomu, že hotel je opravdu velký, měli jsme problém se v něm orientovat. První 2 dny jsme se pořád ztráceli.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel i pokoje vykazoval určitě stáří. Nebyl úplně nejmodernější, ale za to tam bylo čisto. Každý den uklizené pokoje, vysáté, vytřené, vyměněné ručníky. První den jsme měli i mýdla. V koupelně byl k dispozici fén. Pokoj jsme měli s výhledem na město. Někdy to bylo znát, protože na slunečném pobřeží to opravdu žije. Někdy se tam nedalo spát, ale zase tak moc mi to nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Ovšem stravování bylo jedna velká katastrofa. Výběr veliký, teplé jídla 3x denně. Ovšem pořád stejné. Ráno vejce, párky atd... Na přesmaženém oleji, všechno smrdělo. Sýr, šunka-samozřejmě ta nejlevnější, kdy po kousnutí do ní jste cítili kosti a chrupavky. Zelenina výborná, Balkán kyselý-jeden den jsme měli i zkažený. Jejich omáčky na špagety a celkově všechny šťávy k masu byly kyselé, protože všechno dělali z balkánu. Zákusky teda skvělé, dorty bomba, ovoce výborné. Ale to bohužel nemůžu počítat jako plnohodnotné jídlo. Dcera(necelé 2 roky) každý den obědvala hranolky, protože nic jiného se opravdu sníst nedalo. Nápoje k jídlu byly velmi ubohé. Jako džus máte pomerančovou fantu, colu, jablečný nektar(který ovšem nechutná jako jablko), atd... Káva vůbec nebyla dobrá, mléko které podávají ke kávě taky ne a to, že jsme poslední den šli do jejich pizza restaurant, tak to byl opravdu katastrofální zážitek. Rozpeklý, tuhý polotovar. 2x jsme si kousli a šli jsme. Bída a děs! A to, že jsem si přivezla domů průjem, bolesti břicha, musela jsem zvládnout 8 hodinovou cestu(letadlem, autem), o tom ani nemluvím.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení hotelu je dostačující, u bazénu jsou animátoři, kteří vymýšlí programy pro děti, pro dospělé. Animátoři byli skvělí. Opravdu na nich bylo vidět, že je práce baví a mají rádi děti. Hotel měl i svůj ,, hraci koutek", kde si děti mohli namalovat tričko, sádrovou postavičku nebo vysypat obrázek pískem. Tento výrobek stál 10 leva. Nabízí i 5 hodinové hlídání dětí za 20 leva. Animátoři a celý animační tým byl fakt skvělý. Personál byl milý, ochotný, občas na nich bylo znát, že je to moc nebaví, ale ani se jim nedivím. Plavčíci teda ochota sama. Absolutní nezájem, bylo jim všechno jedno. Myslím placičky na hotelovém bazénu.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž a moře krásně čisté. Nemám nic, co bych k tomu vytkla. Snad jen lehátko a slunečník za 20 leva na den. To byla celkem síla. Byli jsme tam 7 dní, z toho 3 dny pršelo, 2 dny pod mrakem. Každý den byla červená vlajka, takže v moři jsme si ani nezaplavali.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu bylo rušné, ale bylo co dělat. Než člověk prošel všechny stánky, tak měl o zábavu postaráno. Výhodou tohoto hotelu je vzdálenost od moře. Přešli jsme po dřevěném chodníčku a byli jsme na pláži. Byl to asi 100 metrů. Okolí bylo hezké, každé ráno uklízeli odpadky atd...

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celková dojem teda nic moc. Určitě bych ho nikomu nedoporučila. Za týdenní pobyt po 2 jsme zaplatili 40 000, dcera byla do dvou let zdarma. Bulharsko je pěkné, ale taky záleží na výběru hotelu. Tento teda nic moc. Kdybych letěla příště do Bulharska, tak do Nesseber Beach už nikdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání