Napsat recenzi

nenadchne ani neurazí

Recenze hotelu Hotel Colosseum **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 347x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • safari jeep safari jeep
  • safari jeep safari jeep
  • bazén bazén
  • atrakce v centru atrakce v centru
  • Burgaská jezera Burgaská jezera
  • Burgaská jezera Burgaská jezera
  • centrum centrum
  • výborná zmrzlina v ulicích výborná zmrzlina v ulicích

po návratu z dovolené mám rozporuplné pocity. Samotný hotel vypadá dobře, personál je milý. Nelíbilo se nám stravování a moře, popisuji níže. Byli jsme na dvou výletech: safari Jeep- cena 38euro, mohu doporučit. Ale žádný safari zvířata nečekejte, vezmou vás do soukromé zoo, kde jsou tři slepice, jedna koza a jedno malé prasátko v klecích. Jinak výlet nebyl špatný, doporučuji si akorát vzít to nejhorší oblečení co máte, hrozně se práší. Poté jsme navštívili Burgaska jezera- cena 10euro, tam už bych nejela. Čekala jsem, že prostředí bude trochu upravené, ale není. Připadala jsem si tam trochu jak někde na hnoji.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

nejprve jsme dostali pokoj ve 4. patře a výhled byl přímo do hnusné plechové střechy vedlejšího hotelu, s tím jsme samozřejmě nesouhlasili a šli jsme požadat recepční o výměnu. Paní recepční byla ochotná a pokoj nám vyměnila za pokoj s výhledem na bazén a moře- jiný doporučuju nebrat. Pokoj má standartní vybavení, ustlané postele každý den, výměna ručníků, úklid. Vše fungovalo, tak jak má. V tomto ohledu jsme byli spokojeni.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

velké zklamání. Snídaně a svačina byla asi nejlepší. Za to obědy a večeře naprostý propadák. K snídani: míchané neochucené vajíčka, volské oka, párečky, junior, doporučuji ochutnat paštiku a pokud chcete palačinky, musíte jít už na osmou hodinu, pak už nejsou.

Oběd a večeře: studené rozvařené těstoviny, rýže- asi ze všeho nejlepší volba, opékané brambory a k tomu rosolovitá jakási hnědozelená "omáčka" s kuřecími špalíčky nebo vepřovými kousky. Nejlepší z toho byla asi ta jejich zelenina. Jako dezert byli neustále ty samé přeslazené kostičky. Ovoce: meloun, švestky a broskve-nic víc. Svačina: domácí výborná pizza a zmrzlina, kterou si sami lidé nandavali do misek= mega fronta. Svačina se podává v taverně u bazénu a fronta se tam tvořila už 15minut před otevřením, není divu bylo to nejlepší jídlo, které tam dokázali vytvořit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

wifi v lobby, občas jsem jí chytla i na pokoji. Bar jak u bazénu tak venkovní večerní bar venku před hotelem. Personál příjemný a vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

zklamání. Moře sice asi 50m od hotelu, ale kalné a špinavé. Pláž přeplněná, hlava na hlavě. Celý týden jsme proto trávili u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

velmi rušné. Naštěstí pokoj jsme měli směrem k bazénu a moři, takže jsme mohli spát v klidu bez rušné hudby. Přes silnici jsou hned obchůdky s fejkovými hadry, kabelkami. Na každém kroku restaurace, bary, směnárny. Cestou do centra potkáte pouť, kde je mnoho atrakcí jak pro děti tak pro dospělé. Takže vyžití tam určitě je, nenudíte se.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

v Bulharsku jsme byli poprvé a taky naposledy. Nenadchlo nás tam nic, že bychom tam museli jet podruhé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání