Napsat recenzi

Recenze na Hotel Amfora Bulharsko Slunečné pobřeží

Recenze hotelu Hotel Amfora *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 334x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • JEMŇOUČKÝ PÍSEK JEMŇOUČKÝ PÍSEK
  • Neseber, srdíčko pro zamilované. Neseber, srdíčko pro zamilované.
  • Cesta do Nesebaru kolem pobřeží. Cesta do Nesebaru kolem pobřeží.
  • Pohled na Nesebar. Pohled na Nesebar.
  • Písečné duny Písečné duny
  • Inspirace co dělat z písku. pro děti. Inspirace co dělat z písku. pro děti.

Do Bulharska jsem vůbec nechtěla jet. S ubytováním v hotelu jsem byla celkem spokojená. Jídlo bylo perfektní a bylo to skutečné obžérství. Že by mě tato dovolená nadchla, to určitě ne. Je pravdou, že mě ani nezklamala. Já osobně bych ji nedoporučovala starším lidem. Zejména z toho důvodu, že tam nebylo tak čisté moře. Velké vlny. Bazén studený. Co bylo však nejhorší , že se v noci nedalo spát. Do rána do sedmi hodin na pláži řinčela diskotéka. /podle nás to bylo tvrdé techno, kde lidé nevědí co vůbec dělají./ Tohle se konalo každý .den.To se prostě nedalo poslouchat. To určitě odradí hodně turistů.

Na personál si nemůžu stěžovat. Našli se tam také docela nepříjemní a arogantní číšníci,ale každý člověk je jiný. Těch příjemných tam bylo daleko více. Dávám tři hvězdičky.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Odpovídalo těm třem hvězdičkám. Je však ku podivu, že za celý pobyt nám nevyměnili ručníky. Pokoje také nějak zvlášť neuklízeli. To mi však tak nevadilo, protože jsme tam chodili jen spát. Ten týden se to dalo vydržet.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava byla perfektní. Výběr z mnoha druhů teplých jídel, salátů ovoce, sýrů. Prostě všeho na co člověk pomyslí. Vynikající polévky. Obdivuji kuchaře a také veškerý personál v jídelně, který nás obsluhoval. Nevím, jestli to byla paní provozní. Ta se pořád mračila. Trochu úsměvu do toho sledování strávníků by mohla dát. Prostě shrnu stravování podle mě mělo úroveň. Na stravování bych klidně dala pět hvězdiček

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení odpovídalo třem hvězdičkám. Prostě starší, zrekonstruovaný hotel. Personál můžu vcelku zhodnotit pozitivně. Jak jsem výše napsala, našli se tam takoví, co obsluhovali jen za úplatek, pokud jsme nedali, obsloužili nás, ale museli jsme poměrně dost dlouho čekat. Také jsme jim tam něco dali, ale nebyly to žádné velké sumy. Dle možností. Vybavení a služby odpovídaly třem hvězdičkám.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Na pláži mi vadilo, že se nedalo schovat před sluníčkem. Slunečníky a lehátka nebyly v ceně zájezdu. To beru. Písečná pláž je krásná, ale člověk , když se natře, tak je ulepený od písku. Oplachovali jsme se v moři. Moře se mi nelíbilo. Za to ale nikdo nemůže. Prostě to moře je takové jaké je. To byl ale asi hlavní důvod proč jsem do Bulharska nechtěla jet, protože jsem to od známých slyšela, ale rodina mě přemluvila.

Často byly silné vlny a nedalo se plavat. Vlny přinášely řasy . Poslední den našeho pobytu tam byla i hromada uhynulých medúz. Ale jinak bylo na pláži kam jsme chodili čisto, protože řasy odklízeli. Při procházce po pobřeží jsme však zjišťovali, že máme nejčistší moře u hotelu Oasis. Vzdálenost od hotelu Amfora asi 100 m. Perfektní. Vstup do moře pozvolný vhodný pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu bylo solidní. Sice pokud jsme šli na procházku tak nás překvapilo, že před hotelem bylo prostranství neupravené. To bylo všude, tam, kde nebyl hotelový areál.

Vzdálenost od obchodů minimální. Nabídka suvenýrů veliká. Co bylo příjemné, že vzdálenost do historického Nesebaru byla asi 2 km podél moře. Městečko je překrásné. Chodili jsme vždy večer. Všem, kdo toto místo navštíví doporučuji návštěvu Nesebaru. Kolem tohoto hotelu tři hvězdičky. Venku dvě.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem Nezklamalo mě to a ani mě to nenadchlo.

Zvolím tří hvězdičky. To tento hotel má.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání