Napsat recenzi

Naše dovolená

Recenze hotelu Hotel Amfora *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 281x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená,doporučuji všem kdo si chce odpočinout fyzicky i psychicky

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Hotel odpovídá 3 hvězdičkám..Pokoje tomu odpovídají ale s tím jsme počítali.Obyčejný ale sprcha v pořádku,wc taktéž.Na vyspání bohatě stačí.Klimatizace v pořádku,úklid postačující(neznám nikoho,kdo by si doma měnil denně ručníky a dvakrát týdně povlečení....Nemám nic co by bylo špatně.Hotel má 3 hvězdy já dávám o jednu víc,ostatní prostory hotelu jsou na úrovni,čisté,upravené.Ostatně,kdo bude mít tu čest,sám se o tom přesvědčí..

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Na to pravděpodobně nemám moc místa abych vše vypsala.Jídelna čistá,prostorná.K tomu terasa venku tam jsme se stravovali,hezky na vzduchu.Snídaně bohaté od zdravé výživy po párečky,vajíčka jak míchaná,vařená,fazole,jejich výborné paštiky,rybičky(na těch sardinkách jsem ujížděla) sýry,salámy jak měkké tak i chorizzo,prosciutto a něco jako uherák,nevím co to bylo ale výborný...Venku na tálu se dělaly čerstvé palačinky s čím jste jen chtěli a volské oka.Sladké buchtičky,vánočka,croassany plněné,med,marmelády,no,nedá se vzpomenout co vše tam moh člověk posnídat.Kakao,mléko,džusy neředěné,postmix,výborná káva.a samozdřejmě ovoce.To bylo od snídaní po večeře.Melouny,broskve,švestky,gallia meloun,jablka,špendlíky(kdo zná,ví) opět si nevzpomenu na vše.Na oběd rozmanité menu.Kuřecí,vepřové,telecí,ryby,mletá masa rúzných chutí,rizota všeho druhu,nespočet zeleninových salátů,hranolky,těstoviny,rýže,brambory,olivy,vegetariáni si také přijdou na své.Výborné zákusky.Vše se hned doplňovalo,nikdo hlady nemohl být ani omylem.Samozdřejmě polévky dva druhy ty byly i na večeře.Zapoměla jsem na zmrzlinu.Výborná,několik druhů.Vše mají výborně ochucené.Večeře byly taktéž vynikající.Např.Špízy upravované venku na terase,pizzy.Uvnitř opět nespočet druhů pokrmů,teplá i studená.Masa,přílohy,saláty.Nooo,bylo toho moc,jak píší lidé v předešlých recenzích,obžerství.Ve snack baru celé odpol.další pokrmy a sladkosti.v jídelně mladý personál.Ti mladí jsou vytížení velice,co my jsme tam byli a odpočívali,oni pracovali.celý týden vtahu a ráno když jsme přišli na snídani,byli opuchlí,unavení ale usměvaví.Klobouk smekám.Pracuji v tomto oboru více jak 25let ale toto by se u nás asi nestalo..Zdravím je.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Viz výše.Nemám nic co by mě vadilo.Někdo si tam stěžoval,že je barman se snacku nějaký nepříjemný...No,když pracuje v tahu tolik dní....Nepříjemný nebyl.Je tam pokladnička...Ti kluci když jim tam hodí člověk nějaký ten drobák budou vděční a rádi.Neznamená to že když je tam někdo all...snad má ještě leva za poděkování...To jsme udělali jak ve snacku tak v baru u recepce tak i v jídelně.Prostě jsme byli spokojeni a pár mincí nikoho nepoloží.Uklizečky v plné polní celý den,zahradník taktéž.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž cca do pěti min.od hotelu.Po dřevěných roštech.docela plná ale to už tak bývá.Písek jemný.Moře čisté,teplé,pozvolný vstup.děti si tam vyhráli stavěním hradů a pevností.Chytlo i tatínky....Jeden den po dešti byli v moři malí krabi ale ti zalízali když sluníčko začlo pražit.Jinak nádherné.Byli jsme spokojeni.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Čisté,udržované,spousta krámků k zakoupení suvenýrů,možná projížďka koňíkama,zapůjčení elektrických dvojkol(nevím jak to nazvat)stojíte a jedete.Dvě kola vedle sebe.Něco jako na rudlu.Pak rybičky které vám okusují nožičky...NÁDHERNÝ je NESSEBER starý...Jeďte je tam podívat!!!!Buď vláčkem nebo pěšky.Je to kamenné starobylé městečko,krásná procházka to jen tak nikde neuvidíte!!!Co mě na tom vadilo byly krámky kolem a dokola.Kazí to celkový dojem tak nádherného objektu.ale bohužel každý se musí nějak živit.Nádherný kostel bohužel se tam nedalo ani fotit ani natáčet...

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pokud nám to příští rok vyjde a zdraví dovolí,jedeme tam znovu.Byli jsme loni v Řecku,každý je z něho nadšený,my byli také ale pan hoteliér kazil všem vše jinak moře nádhera a Rhodos také.Nechci dělat reklamu ale jeďte do AMFORY,budete spokojeni.Pokud ovšem nejste SNOBI.Vřele doporučuji !!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání