Napsat recenzi

Hotel Grenada - smíšené pocity

Recenze hotelu Grenada Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 403x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Past na dětské bosé nožky Past na dětské bosé nožky
  • Zásuvky držely jen na oko Zásuvky držely jen na oko
  • Lampička nad postelí Lampička nad postelí
  • Madlo sprchového koutu Madlo sprchového koutu

Hotel není vysloveně špatný, ale také rozhodně ničím neoslní. Po mnoha cestovatelských zkušenostech mohu napsat, že jsme zažili mnoho lepších a snad jeden horší, než je tento. Na dovolené si užíváme hlavně moře, sluníčka a výletů do okolí, kdo je na tom podobně, nebude mít problém. Kdo si užívá také pohody z ubytování a služeb, moc nadšený nebude.

Čtyřem hvězdičkám hotel odpovídá dle standardu vybavením a rozsahem služeb. Rozhodně ne kvalitou, tady je hodně co dohánět a vzhledem k tomu, že údržba je zde evidentně formou chátrání, je naděje na zlepšení asi mizivá.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Nejslabší článek. Tolik závad jsme snad ještě nikde neviděli. Mezery v podlaze až 2 cm široké, masivně protékající sprchový kout, elektrické zásuvky vypadávající ze zdi, místo jedné lampičky nad postelí jen žárovka s obnaženými dráty.

Klimatizace nešla regulovat, takže se dala zapínat jen sporadicky, protože jinak chladila naplno, což bylo moc. Televize pamatovala hodně, při mírném zesílení zvuku vypadával obraz. Nám toto nevadilo, ale někdo si rád TV zapne a ostatně, fungovat by to mělo.

Internetové připojení WiFi v recepci nefunguje, ačkoliv je to uváděno.

Okolí hotelu je VELMI, VELMI hlučné. Blízká diskotéka duní celou noc a opravdu hodně nahlas, další párty jsou pravidelně u hotelu. Zase jak kdo, nám to až tolik nevadilo, jsme na dovolené, ale je to opravdu hodně hlasité a celou noc až do rána.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Perfektní, tady není co vytknout. Strava pestrá, zajímavá, chutná. Spousta zeleniny, výborný balkánský sýr, ovoce, zákusky. Nápoje dle libosti, studené i teplé. Velmi dobré bílé muškátové víno a výborné červené, každý si natočí, kolik chce.

Jídelna čistá, sklízeči nádobí rychlí, hygiena určitě na dobré úrovni. Nádobí vymydlené, vše voní čistotou.

Ohromně pestré snídaně, výborné obědy a večeře, odpolední svačina spíš symbolická, ale moc jsme ji nevyužívali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Tři hvězdičky jen díky personálu, který je příjemný, usměvavý a se kterým se domluvíte anglicky. Možná ne dokonale, ale my také dokonale neumíme a co jsme potřebovali, jsme bez problémů zvládli. Dobrá, non stop fungující směnárna.

Internet v recepci nefunguje, pokud je potřeba prohlédnout maily a poslat třeba nějakou tu fotku domů, je nutno si zajistit nějaký balíček služeb u svého operátora, nebo koupit místní sim kartu. Každopádně to již dovolenou zase trochu prodraží.

Obsluha v baru recepce žádnou ochotou neoplývá a vybavení samotné recepce je též mizerné. Všude je ale čisto, uklízí a leští se nepřetržitě.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Cesta na pláž trochu delší, kdo nechce jít nevábnou stezkou, kterou doporučují delegáti, může to obejít okolo hotelů a je to hezká procházka. Lávka přes duny v pořádku.

Pláž čistá, veřejná část silně přelidněná, takže je lépe si zaplatit slunečník s lehátkem, což ale docela "leze do peněz" a pobyt v tomto hotelu to citelně prodraží (cca 2.500,- navíc při jednom slunečníku a jednom lehátku na 12 denní pobyt.)

Moře čisté, medúzy jsme neviděli, u břehu jsou chaluhy, dál od břehu už tolik ne. Pro děti fajn, typická černomořská pláž, kde je mělko ještě daleko od břehu.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí je hotel na hotelu, spousta obchůdků se vším možným, není nouze o kávu, vychlazené nápoje, výborné pivo, spousta restaurací, většina na skvělé úrovni. Na procházkách je potřeba dávat pozor na projíždějící Segway, koňské povozy a různé samohyby elektrické a s "lidským pohonem". Jsou dost tiché, takže je potřeba hlavně hlídat menší děti.

Oběma směry jezdí vláček, jak do Nesebaru, tak opačným směrem k Mac Donalds, velmi doporučuji, je to levná a spolehlivá doprava. Děti vláček milují.

Výlet do Nesebaru je velice pěkná záležitost. Chtěli jsme Nesebar navštívit jednou a nakonec se z toho stala téměř každovečerní záležitost. Město je pěkné, procházky super a restaurace velice kvalitní, střídali jsme je (pizza, občerstvení) a zklamáni jsme nebyli ani jednou.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Bulharsko fajn, lidé milí a příjemní, místo pěkné a okolí dle očekávání. Nesebar krásný. Hotel s výjimkou výborného stravování mizerný a jen těžko se na něj dá uchovat nějaká pozitivní vzpomínka.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 71 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání