Napsat recenzi

Hotel Grenada, Bulharsko

Recenze hotelu Grenada Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 133x
Recenze se líbila: 236 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel doporučuji tomu, kdo chce zhubnout a nevadí mu příšerný bordel v hotelu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Měli jsem rodinný pokoj, který byl vybaven tak, že vypadal jako když se zařizoval v bazaru, kde ještě navíc nábytek ležel řadu let než ho dali do hotelu. Proleželá polorozpadlá rozkládací sedačka atd. Úklid se za 12 dní skládal z doplňování papíru na WC, výměny ručníků, vynešení košů. Ani jednou nebyla podlaha syetřena, takže písek jsme měli až v posteli. Nedivím se tomu, když uklízečky měli 70+, takže na víc neměly sílu.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

12 dní ta samá strava, k snídani kabanos na všechny způsoby, míchaná vajíčka tvrdá jak kamen, namočené pečivo či rýže nebo kroupy v mléce - škoda, že jsme neměli s sebou psa možná by se toho nažral. Žaludek jsme si rovnali v místních reatauracích kde vařili normálně. Delegátkapři stížnostech na stravu tvrdila, že jde o standartní středoevropskou stravu. Strava jen na to, aby člověk přežil a neumřel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení staré, ošuntělé, neudržované.

Barmani měli průjem z tohjo, když si někdo chtlěl nabrat sladkou vodu do lahve, aby nemusel pořád měhat na bar a pít z plastových kelíomků absolutně nevhodných pro malé děti.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

To jediné bylo dobré, ale na tom nemá hotel zásluhu. Hotel nemá na pláži ani svá lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Ve vnitrobloku smerem k moři kolem přiléhajícího hotelu příšerný bordel a smrad.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

V životě již nikdy do tohoto hotelu a už vůbec niky s cestovní kanceláží Alexandria kamkoliv.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 71 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání