Napsat recenzi

Grenada - Velké zklamání - NEDOPORUČUJI

Recenze hotelu Grenada Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 876x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po zkušenostech s dovolenou v několika hotelích v Bulharsku musím vyjádřit zklamání nad tímto hotelem. V roce 2014 jsme šli s rodinou kolem a upoutala nás čeština šířící se kolem hotelu. Tak jsme se sem vydali letos v srpnu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel se prezentuje jako 4-hvězdičkový, v záplavě 4-hvězdičkových hotelů to bylo asi majitelům líto, dali na pokoje lednice a na střechu 4.hvězdu. Jinak si nedovedu vysvětlit, že mají na evakuačních pláncích, v restauraci na kovových tabulkách, na výloze směřující k bazénům vždy hvězdy 3.

Suita (2 místnosti) pro mou 5-ti členou rodinu byla vybavena standardně manželským lůžkem, 3 přistýlkami, stolkem 1, stolkem 2 a stolkem 3, větší lednice, televize, 2 židle,

2 sklenice, 1 skříň se 4 poličkami 40x50 cm a 1 klimou. Naopak se nešetřilo na 3 velkých zrcadlech a 2 nárazových tlumičích na zdech = pěnové čelo postele velikosti 2m x 1m. Židle nám nedodali a o sklenice jsme hráli přetahovanou s uklízečkama.

Koupelna standardně obsahuje netěsnící, ucpaný sprchový kout, protékající toaletu, kotel asi na 100 l vody, umyvadlo se zrcadlem a FÉN. Velká terasa a rozpadlý sušák, který jsem provázkem zprovoznil.

TV klasika satelit ASTRA - potěší EUROSPORT a VH1 s muzikou. Na pokoji stejně trávíte jen noci, tak známkuji za 3

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Já sním všechno, žena taky a děti - ty jsou živy ze vzduchu.

Strava proti jiným 4* velice slabá, kolikrát si říkám, že to není hotelem, ale tím, jak tam jezdíme už několik let, tak se všude snaží na AI ušetřit a dávají menší výběr.

Některá jídla budila zdání zbytků z předchozího jídla. Kultura stravování je taky děs. V tomto hotelu prostor, kterým hýřili na pokojích, tak se nedostává v restauraci. Hledáte stůl a jednou měl číšník tu drzost, že mne požádal, jestli bych nedojed a nešel si sednout jinam. Pivo na AI se nedá pít, naopak mají vynikající červené víno. Labužníci v koktejlech se mohou ukoktejlovat - číšníci smíchají všechno se vším..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení:

Recepce s pohodlnými křesly, lobby bar, bazénový bar, bazén v provozu od 08.00 do 19.00.

Lehátka a slunečníky v klasickém nižším počtu. Když ale nebudou někteří jedinci (všichni) zabírat lehátka ručníkem, když jsou u moře, tak by to šlo.

Služby:

Reklamoval jsem protékající toaletu - marně.

Bazénový čistič začíná uklízet v 18.45 - to už máte strach si i sednout na lehátko. Ale záleží, co je zrovna na hotelu za osazenstvo. Ti drzejší se jdou koupat klidně i o půlnoci, čištění, nečištění. Druhý týden bylo osazenstvo konzervativnější a to měl navrh zase čistič bazénu.

Uklízečky uklízí jako v Bulharsku -

1. den - normál

2. den - necháte drobný - se přetrhnou

3. den - necháte drobný - normál

4. den - nedáte nic - skoro neuklidí

a tak podobně. Je lepší je nechat v nejistotě než jim sypat každý den.

Pár leva jsem jim nechal a dali i toaleťák a ručníky měnili i prostěradlo. Po pár leva nechaly i ty sklinky na pokoji, jak jsme se furt přetahovali, že chtěly, aby byly na pokoji jen 2 sklenice.

Uklízeči stolů - to je kapitola sama o sobě. Buď Vám utrhnou talíř i s posledním soustem ještě pod nosem a nebo si musíte nádobí odnést sám, abyste si uvolnili stůl.

Už to berou tak, že když nepřijedete Vy, přijedou jiní. Podle toho se chovají v poslední den, kdy odjíždíte před snídaní a tady v Grenadě Vám nedali ani balíček na cestu s vodou. Pokud na to čekáte a máte děti, tak tady spadly všechny plusy na nulu. Známkuji 4.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž - letos kupodivu čistá, bez řas, bez plážového nepořádku, asi záleží na úseku.

Moře klasicky pár chaluh, příjemně teplé 25-27 C. Některé dny bez vln, v srpnu jsou 2-4 dny s červenou vlajkou a to Vás Ti plavčíci nepustí dál než 5 metrů od břehu. Je to hlavně protože dospěláci si neohlídají děti a ve velkých vlnách se dítě neudrží. Takže je lepší dát zákaz všem. V některých částech, kde je vymleté dno, Vás táhne zpětný proud na moře. Koupání je pak na vlastní nebezpečí jen pro dobré plavce. Po 18.00 hodině si můžete vlny vychutnat jak chcete, plavčík Vás má chránitt jen od 08.00 do 18.00 hodin, pak je to každýmu šumafuk.

Na pláži jsou bary s občerstvením a dobrotami dražší než ve městě. Pivo 4 leva, pořád krásná cena proti Chorvatsku, Španělsku nebo Itálii. kdo nechce platit za točený koupí v supermarketu, kterých je nespočet dobré pivo už za 1 leva, česká plechovka Budvaru 2,70 Leva, Staropramen 2,30 leva. Jednoznačná 1

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Věděli jsem do čeho jdem, hotel dále od pláže ve městě. Katalog 200 m. skutečnost 300 m letecky přímou čarou, pěšky 500-600 m, chodili jsme to cca 10 minut. V Bulharsku je to tak všude, ty plážové hotely jsou většinou VIP s VIP cenami. Kolem hotelu samozřejmě samý minimarket, supermarket, restaurace, směnárny, atrakce.

Informace, protože se spoustě lidí nedostávají ani od delegátů. Děti jsou v Bulharsku počítány jen do 6 let včetně, od 7 už platí jako dospěli.

Vláček - cesta z konečné nebo poslední zastávky na druhou konečnou = 3/1 leva (dospělí/dítě)

AQUAPARK - hranice výšky jsou tuším 110/130 - nad 130 denní vstup 38 leva, odpolední po 16.00 hodině 28 leva

Atrakce v lunaparku od 5 leva za 3 kola malou horskou dráhou pro malé děti, 10 Aquazorbing, kolotoče 5-15, jízda na vodních atrakcích 10-15 leva (cca 5-10 minut)

Skákací hrad - 10 (30 min)

Skůtr vodní, parasailing - 60/15 min, 60/os

Kurz EUR/LEV = 1/1,91-1,96 směnárny-banky

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkem hodnotím Hotel Grenada za 3, správně by měl mít jen 3 hvězdy. Z 5 hotelů v Bulharsku, které jsem navštívil, bohužel ten nejhorší dojem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 71 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání