Napsat recenzi

POKAZENA DOVOLENKA

Recenze hotelu Grand Hotel Sunny Beach **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 641x
Recenze se líbila: 635 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

kazdy rok chodim z rodinou all inklusive ale takto som este nikdy nevihodil peniaze. Základná vec nikde nefunguje klimatizácia. Nemci Anglicania Fini su označení inou farbou náramku aby vedela obsluha koho ma obsluhovať hlavne v bare tam dostanete ako posledný hoci tam budete prvý! Bez uplatku vam budu nalievať do decovích plastov aj to nie vždy! All inklusive bar je len jeden a ma skratenu prevadzku do 22:00hod. Ak idete autom tak hotel ma parkovisko pre 8aut tak si pripravte 17eur na deň za platene parkovisko inak vám ho odtiahnu ako mne. To stalo 65eur.

Ubytování  průměrně (3/5)

Neudrziavany rozpadajuci hotel. Každý deň postielaju a naoko poupratujú ale len tam kade sa chodí ináč je všade špinavo. Na pristelkach sa neda spať lebo su rozbyte. Teplá voda po 19:00 je bud minuta alebo netecie vubec. Klimatizácia hreje tak sa pripravte nad 30 stupnov na izbe v reštaurácii a všade v miestnosti. Hotel nie je vhodný pre rodiny z detmi lebo ked chcete mat ticho na izbe tak sa tam varíte a keď otvoríte okno tak je pod vami a okolo asi 6 diskoték až do rána. Ja sa už teším domov že sa vyspím.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava je v intervale 3dní. Takže máte v podstate stále to isté ráno naobet aj večer. Na olovrant je staré čajové pečivo a zmrzlina teda studená pena ktoru tak volajú. Zabudnite na pice a podobné veci čo ponuka cestovka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Hotel ma len špinavý studený bazén a neochotný arogantný personal. Nemá animatorov a vôbec nič pre deti. Všetko na viac ale myslím tým úplne všetko si musíte zaplatiť.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

More je teplé pomerne čisté a to len preto lebo ho nezabezpecuje tento otrasny hotel. Pláž je pomerne čistá a blizko hotela to je asi jediná výhoda. Ale z baru si na pláž nemozete nosiť nápoje tak musite inprovizovat

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolie je prepchate hotelmi reštauráciami a diskotékami ale je to pekne vybudované ale hlučné

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Som sklamaný ze neboli dodrzane základné veci ktore som zaplatil cestovnej kancelárii. Teplá voda, klimatizácia, 2x all inklusive bar otvorený do 23:00hod, dokonca ked si prislo dieta 8rocne pre napoj tak im bez rodicov nedali ani mineralku hoci sme sedeli 5m od baru. Toto bol boj a nie dovolenka. Zajtra odchadzame domov a uz nikdy viac!!!!!!!!!! Môj email ak sa chcete na niečo spitat

Filipromana@gmail.com

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání