Napsat recenzi

Alena Martinkovská

Recenze hotelu Esperanto Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 101x
Recenze se líbila: 254 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hlavně že nemusíte vařit a nic dělat.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Protože jsem sama hledala recenze než jsme jeli na dovolenou ,napíšu tak jak to bylo doopravdy.Výhled pěkný na moře,jiné pokoje jiný výhled.kolem hotelu rušno ,zavřete balkon a není zvenku nic slyšet.Klimatizace bez chyby.hrozná přistýlka rozložily jsme křeslo a použily jako přistýlku spal tam syn 14 let.A dobrý, to znamená nebýt křesílka nevím kde by spal.Tekoucí odpady tradice Bulgarie.Uklid pravidelný šikovné uklízečky.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Bulharská kuchyně ,výběr bohatý.Personál ochotný ,vše je o lidech.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Slibovaná wifi ,myslím že recepce tají heslo na loby,a dává heslo jen na wifi recepce takže nic moc.ale připojíte se.Recepční zase je to o lidech.Personál restaurace a baru jsou velmi milí a příjemní.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Jak kdo a co očekává.Podle počasí ,jakmile přijde velký vítr ,který přitáhne chaluhy .tak je to vážně brekeke.Jinak moře je moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Bulharský styl,zábava ,pohodička,šrumec,ale zavřete dveře a v klidu spíte není nic slyšet.Je tam vše lékárna obchody ,hospody, stánky,Vláček,který vás odveze do Nessebaru a na druhou stranu kde je vážně rušno ,takové dvě Matějské dohromady.zase člověk pozná něco jiného.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Nebylo to špatné...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání