Napsat recenzi

týden v Bulharsku

Recenze hotelu Dit Evrika Beach Club Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 52 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po 35 letech jsme se rozhodli strávit už s našimi dětmi letošní dovolenou v Bulharsku. A to docela mile překvapilo. Ano, trochu masový turismus, ale kde dnes není, že? Dlouhé pláže, obzvlášť teď v hlavní sezoně mraky lidí, ale nakonec jsme se tam cítili dobře.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Připlatili jsme si pokoje Premium, tudíž dostanete červený náramek, který vám otevírá dveře k ještě větším možnostem v hotelu. Renovované pokoje, budova D nejblíže k moři, jeden z bazénů pouze pro hosty této budovy, a také nádherná restaurace s rozmanitou stravou. Jelikož se jedná o veliký hotel s velkým počtem lidí, s červeným náramkem na ruce jsme si zajistili klid a pohodu u bazénu, nikdo nás "neotravoval" s animacemi. Za zmínku ovšem stojí napsat, že přistýlka je obyčejné spartakiádní lůžko, což mě u ****hotelu hodně zklamalo. Šířku má cca 70cm, dítě by v noci hned spadlo. Manžel si jen sedl na kraj lůžka, hned se propadl, šrouby byly lety vylámané. Nejdřív jej opravili, ale situace se opakovala, druhý den přinesli lůžko nové, ale téměř stejné a situace se znovu opakovala. Manžel si proto položil matraci na zem a spal celý týden na zemi. Tímto bych chtěla varovat všechny a zvolila bych příště jiný typ pokoje.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Rozmanitá a chutná kuchyně, snídaně, obědy i večeře byly famózní. Nešlo si nevybrat. Denně mořské plody, grilovaná masa, mnoho zeleniny, ovoce, zákusků atd.. Slabší byl denní snack bar, kde byly denně stejné sendviče, hamburgery a pizza. Odpoledne sušenky ke kávě. Zmrzlina celý den, děti si jí užily. Perfektní servis, odklízení nádobí, uklízečky neustále zametaly podlahy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál na recepci, v baru i restauraci fajn, trochu nás mrzel přístup pokojských, které ani nedokázaly odpovědět na pozdrav, tvářily se nepřístupně a jejich úklid nebyl dobrý. Že vám ani jedenkrát za týden nezametou, písek a chaluhy jsme měli v pokoji celý týden, to bych v této kategorii hotelu také neočekávala. Jinak služby hotelu dobré, spokojeni jsme byli i s delegátkou Karolinou a průvodkyní na výletě v Nessebaru s Ljubou.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž s jemným pískem, chybí určitě sprcha na pláži, jsou tam pouze čtyři malé kohoutky na omytí nohou. Oceňujeme chlapíka na pláži, který celý den kmital, rovnal slunečníky, hledal volné, zametal ráno chaluhy, bohužel z nevysvětlitelných důvodů je házel zpátky do moře. Také jsme byli předem upozorněni, že nelze ráno obsadit lehátka ručníky, že je služba po cca hodině vyhazuje k východu z pláže. Byli jsme toho svědky a je to dobrá věc. Zažili jsme za týden zelenou, žlutou i červenou vlajku, v moři chaluhy černé i zelené, stejně tak medúzy. To je Bulharsko, s tím jsme počítali.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je u pobřežní promenády, takže lze korzovat 8km sem a tam. Vláček jezdí na mávnutí, ale pouze jednosměrně, nejedná se o žádnou okružní jízdu. Cestu zpět si musíte znovu zaplatit nebo se projít pěšky. Doporučujeme polodenní výlet do Nessebaru spojený s ochutnávkou vín a plavbou lodí.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Realita předčila naše očekávání, byli jsme spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání