Napsat recenzi

vše ok, až na pár detailů..

Recenze hotelu Cook's Club Sunny Beach Hotel (ex Aronia Beach) **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 299x
Recenze se líbila: 315 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokoje na moře výhled z pokoje na moře
  • family room family room
  • pokoje čisté pokoje čisté
  • na plážích jako na Václaváku na plážích jako na Václaváku
  • ve vodě hlava na hlavě ve vodě hlava na hlavě
  • bazény super bazény super
  • vybavení standard vybavení standard
  • předsíň předsíň
  • koupelna a wc koupelna a wc

Co se týká ubytovacího zařízení, nemůžeme nic vytknout. V Bulharsku a současně u moře jsme byli naposledy před 7 lety bez syna a můžeme jen pozitivně hodnotit (i když tenkrát jsme byly také spokojeni). Samotné Bulharsko jako země nás sice nějak moc neoslovila (není tu příliš čisto, odpadky jsou všude v lepším případě se válí u přetékajících košů, lidi sice píšou, že za to můžou turisti, to sice ano, ale zřejmě není snaha ani ze strany Bulharů, kterým to zřejmě až tak nevadí, to vyřešit, protože 2 odpadkové koše na cestě k moři byly po celý týden pobytu obklopeny haldou odpadků), kromě moře a památky UNESCO Nessebar zde v této lokalitě až tak k vidění nic úchvatného není, ale pro lidi, kteří chtějí jet hlavně relativně levně k moři je to asi za tyto peníze maximum, co mohou požadovat. Jak jsme se ale přesvědčili, ani v červenci není záruka toho, že budete mít 7 dní krásné počasí. U nás to bylo tak půl na půl, 2. polovina byla teplotně slabší, vítr, oblačnost a poslední 2 dny i nějaký ten déšť.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování nás příjemně překvapilo, protože jsme byly připraveni na horší vzhledem k některým recenzím. Pokoj velký prostorný (měli jsme family room 2+2 přistýlky, ačkoli jsme požadovali 1), koupelna prostorná s vanou a wc, sice díky synovým hrátkám věčně vytopená, ale to byl náš problém ;) Velká hala a lobby vzhledem k velikosti hotelu a počtu hostů, kde se dalo posedávat a "surfovat".

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Hodně zeleniny i ovoce, výběr myslím velký, každý den k obědu i večer něco grilovali v jídelně i u bazénu. U bazénu byly i hranolky. Snacky přestavovaly ovoce a nějaké sušenky, bábovky nebo vánočky. Myslím, že to úplně stačilo. Zmrzlina byla v jídelně, v lobby i v baru u bazénu. Pro děti super, mohly si dávat, kdy chtěli a kolik chtěly ;)Maso obvykle na výběr vepřové i kuřecí, případně nějaké klobásky nebo sekaná. Sice jsem měla od půlky ubytování menší střevní potíže, že už jsem si do konce pobytu all inclusive moc neužila ;), ale nedá se říct, že by to bylo způsobeno nevhodnou nebo nechutnou stravou, myslím, že strava byla v pořádku, syn i manžel naštěstí ok. Ale vzhledem k tomu, že jsem o tom četla i v několika recenzích, asi to není zas tak neobvyklé a člověk musí být na to připraven ;) My jsme se snažili chodit na jídlo hned v začátcích, protože pak po některých méně civilizovaných hostech (zejména z východu) zůstával takový bordel, že i přes veškeré snahy všudepřítomného personálu to nebylo v jejich silách udržet až do konce v čistotě. Takže pokud půjdete tak do půl hodiny od začátku, tak se můžete v klidu a v čistotě najíst. Co se týká doplňování do samého konce, myslím, že celkem fungovalo, ale nemůžu říct, protože my jsme chodili radši včas ;)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Pokoj byl vybaven myslím standardně, klimatizace, TV, lednička s vodou a flaškou vína (pozornost hotelu), na balkoně posezení. 3 venkovní bazény super, protože vždy se dalo nějaké to lehátko nalézt. Posilovnu se mi nepodařilo za celý týden nalézt ;) zřejmě byla v druhé části hotelu, ale přiznám se, že jsem po tom až tak nepídila. Bazén vnitřní ano, ale překvapilo mě, že nebyl nějak moc využíván, přestože byl asi otevřený. Uklízelo se myslím pravidelně každý den, ručníky vyměnili na požádání nebo když jsme je dali na zem. Personál byl slušný a příjemný. Akorát přes množství lidí si tu člověk přijde trochu jak ve vesmíru, většina cizinců na pozdrav neodpoví. Na recepci také příjemní, se svoji krkolomnou angličtinou jsem si celkem vystačila ;), někdy se snažili i česky odpovědět, což mě příjemně překvapilo. Animační programy nás taky překvapily, byla zde skupina animátorů, kteří kromě pondělí se opravdu snažili zabavit děti (miniclub) i dospělé (různé hry), i když my jsme to nějak nevyužívali, ale jejich snaha se cení ;) Každý den od 20:30 bylo minidisco, pak hráli dál asi cca do 23:00, takže kdo hledá úplný klid, asi nedoporučuji. My sice nejsme vyznavači diskoték a reprákové hudby, ale dalo se to vydržet. I přes den bývala obvykle hudba u bazénu.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Vzdálenost k moři byla přiměřená, jak je uvedeno po dřevěné lávce. Bohužel co se dá vytknout Bulharsku (aspoň podle slov delegátky), Bulhaři zrušili wc a sprchy na plážích, wc je pouze v barech, kde si musíte buď něco dát, nebo zaplatit 1 levu za wc. Navíc cena za lehátko 10 leva + deštník 10 leva na den je podle mě nehorázná... takže obvykle lehátka byla poloprázdná a všichni se mačkají ve veřejné zóně. Dopoledne koncentrace lidí asi jak na Václaváku, k moři se ani přes ručníky a deky lidí, kteří chtějí být co nejblíž moři, nemůžete ani pořádně dostat, a na pláži i v moři se mačká tolik lidí, že to vypadá až směšně. Poblíž je nějaká hala s diskotékou, takže některé zejména větrné dny tu tak duněla hudba (jestli se tomu "tucání" dá říkat hudba), že jsme radši zůstávali u bazénu. Poslední 3 dny byl u moře takový vítr, že plavčíci kvůli vlnám pouštěli jen na kraj nebo na kratší vzdálenost do moře, takže jsme si moře moc neužili. Jinak moře celkem čisté, poslední dny s vlnami připlavala i dlouhá tráva, ale to už jsme se stejně skoro nekoupali. Vodní sporty byly zde hned vedle u veřejné zóny, ale ty jsme nevyužili.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Jeden obchůdek se suvenýry a směnárnou přímo v hotelu. Nebyl problém směnit české koruny na levy, kurz 0,713 BGL za 10 CZK. Směnili mi i 200 Kč. Poblíž hotelu byly obchůdky a markety. Bankomat nejblíž u supermarketu ALDO (asi 300 m), ale ten jsme nakonec nevyužili. Vylezete z hotelu a musíte se hlavně dívat, aby vás někdo nezajel, zejména zde půjčují všelijaká vozítka i dětem, takže se mějte na pozoru. Jinak žádná promenáda, nebo tak něco, co jsme viděli před 7 lety na Zlatých pískách. Dá se jít také po pláži směrem k Nessebaru, ale je to celkem pěkná procházka a s chozením po Nessebaru jsme si pěšky netroufli, nebo pak tam jezdí vláček (zastávka Stadion, kousek od hotelu Kotva) za 3 leva pro dospělého a 1 leva pro dítě do 7 let. Ten jsme využili. Nebo se dá prý využít i místní autobus, který jezdí také od Stadionu. Nesseber se nám líbil, jeli jsme hned po snídani a byl celkem klid, na zpáteční cestě už se tam hrnuly masy lidí.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Vzhledem ke službám a ubytování nelze nic vytknout, ale asi naše poslední dovolená v Bulharsku, které nás jako země i přes jeho propagaci v posledních letech trošku zklamalo (skladba a chování některých východních turistů, čistota)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání