Napsat recenzi

Dovolená 2016

Recenze hotelu Burgas Beach Dune Residence **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 177x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybavení i služby standardní.

Výlety co nabízí CK jsou bída.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel čistý (výměna ručníků a úklid každý den 3x za týden výměna povlečení).

Čekání na výtahy v době výdeje jídla je pro klidné nátury.

Hotel má 19 pater.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo dobré a pestré (vždy doplňují v předstihu).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

O Wifi si musíte říci na recepci (není ani na pokoji v informačních deskách) a dostanete mikropapírek s názvem a heslem, ale dobře funguje jen ve společných prostorech (recepce, bar) a trochu na balkóně...

Posilovna pěkná, ale prosklená přímo proti výtahům mezi restaurací a barem...

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Procházky po pláži jsou velmi příjemné.

Lehátka na pláži mají pod palcem zdejší "organizovaní výběrčí" 1 lehátko = 10 Lv, 1 slunečník = 10 Lv (1 Lv = 14 Kč). Na pláži nejsou WC ani sprchy.

WC je u hotelového bazénu kam je volný přístup. Ostatní musí proti hotelu přes turniket za 1 Lv... vzhledem k počtu lidí a pláži a lidí, kteří chodí na WC nejpravděpodobnější řešení této záležitosti raději nekomentuji.

Poslední odpoledne na pláži jsem zůstala od 15:30 sama na pláži neb partner šel na schůzku s delegátem kvůli odjezdu. Okamžitě na mě naběhli... vysvětlovala jsem, ale marně... došla jsem od recepce pro účtenku, ale ani to nepomohlo stále řešili jak vypadá můj partner... Když už mě otravovali půl hodiny vedle ležící důchodci z Německa konkrétně pán to nevydržel a vysvětloval jim, že jsme tam byli celý den a že oni přišli až po nás a že partner odešel po 15 h... Přestali otravovat, ale celý pocit z dovolené to pokazilo... Celý týden si platíte lehátko musíte si nosit vlastní ručník a ještě jste za lumpa...

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Umístění příjemné bez okolního obležení dalšími hotely - výhled na pláž a duny a na Nesseber nedaleko ústí říčky do moře.

Obchody jsou hned u hotelu (včetně prodeje rozlévaného vína) a nedaleko je i samoobsluha se slušným výběrem a cenami.

Nedaleko je i zastávka autobusu do Nesseberu, který stojí za to vidět.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Na týden na koupání fajn.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání