Napsat recenzi

Moc se nám líbilo

Recenze hotelu Balaton Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 527x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme zde první týden v září.. Po přečtení recenzí jsme netušili, co nás čeká, ale byli jsme příjemně překvapeni a se vším spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Bydleli jsme v šestém patře. Nábytek zde byl možná drobet starší, ale nebylo to poznat. Pokoj byl malý, ale to podle mne není žádná vada. Přece k moři nejedeme trávit celé dny na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Není pravda, že každý den byla stejná jídla. Alespoň v našem případě to tak nebylo. Jídelníček byl pestrý. Někteří lidé si stěžovali, že ovoce nebylo doplňováno. Proto jsem to pozorovala. Vždy, když mističky s ovocem byly prázdné, obsluha donesla další. Akorát zde bohužel byli lidě, kteří hned celou míšu vzali a vysypali si ji do pytlíčku, proto mísa byla hned prázdná. Ovšem obsluha si toho po chvilince všimla a ovoce opět doplnila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Personál hotelu byl příjemný, usměvavý, se vším pomohl a poradil. Je pravda, že je zde mladý personál, jak jsem se dočetla v předchozích recenzích. Ovšem žádní floutkové, jak tu někdo napsal. Slušní lidé s úsměvem na tváři. Paní uklízečka byla také příjemná ženská, pokoje uklízela každý den, každý druhý den je vysála, ani jsme jí nemuseli nechávat drobné na posteli. A trezor za příplatek jsme ani nepotřebovali.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Chodili jsme se koupat až na volnou pláž k hotelu Burgas. Nezdálo se mi to nějak daleko, alespoň to byla příjemná procházka. Pláž byla krásná, žádné řasy, krásně čisté moře. Akorát jeden den jsme zde měli hodně medůz, ale to se stane. Alespoň jsme si je v čistém moři pořádně prohlídli a další den byly pryč.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel byl v klidné části, nebyl zde slyšet žádný řev z centra. Líbilo se mi, že k bazénu měli přístup vlastně jen hosté hotelu a nechodili kolem něj cizí lidé po promenádě, jako jsem to viděla u jiných hotelů. Takže zde bylo příjemné soukromí. Obchůdel, kde měli otevřeno 24 hodin denně byl velmi blízko, k centru blízko, k pláži blízko. Zahrada hotelu hezky udržovaná.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Tento hotel určitě hodnotím kladně, moc se mi zde líbilo. Přátelům bych ho určitě doporučila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání