Napsat recenzi

Spíš ubytovna, 3 hvězdičkám neodpovídá, dal bych 2

Recenze hotelu Azurro Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 594x
Recenze se líbila: 375 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Včera jsem se odtud vrátil. Měl jsem předem nastudované většinou negativní recenze tohoto hotelu a tak jsem byl zvědav, jak budou odpovídat skutečnosti. Po příjezdu mi paní na recepci sdělila, že pro mě nemají zarezervovaný pokoj (podotýkám: německá CK, polopenze). Odvedla mě tedy o dva hotely dál, kde jsem bydlel. Novým hotelem jsem si o hvězdičku polepšil, namísto polopenze jsem dostal All Incl. s tím, že mohu chodit na jídlo do kterého hotelu si sám vyberu. Dle hovoru s lidmi, se kterými jsem se tam seznámil, absolvovali toto další 2 lidé. Nebudu tedy hodnotit ubytování a služby, pouze jídelnu a prostředí.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Nemohu hodnotit interiér. Byla ale obsazena plná kapacita, hlučno. Já bydlel v hotelu o kousek dál, v tichu, obsazeno odhaduji z 30%. Pozor - tento hotel, ostatně jako celé Slunečné pobřeží, byl obsazený z 90 % Rusy ! Podle toho i vše v této destinaci probíhá. Většina z nich je slušná, ale někteří si myslí, že jsou pány zeměkoule a podle toho se i chovají. Obzvláště pozor na tzv. frontové bojovnice, tzn. dámy, které se začnou hromadit 20 minut před otevřením jídelny a po umožnění vstupu se rychle a ke všemu derou bez ohledu na ostatní.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Jídelna není vybavena klimatizací, větrá se okny. Během doby jídla některé ubrusy znečištěné, personál je mění až po uzavření jídelny. Několikrát jsme si všimli zápachu v jídelně. Pravděpodobně dělají co můžou, ale takhle to tam skutečně je. Pokud to jde, tak si raději sednout do otevřené části jídelny směrem k bazénu. Kvalita nabízeného jídla odpovídající stupni hotelu a typu stravování. Každý si může najít co mu chutná. Pokud mi nevyhovuje jedno, příště si vezmu jiné jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Mohu hodnotit pouze tzv. Lobby bar. V rámci All.Incl. rozlévají bulharské alko i nealko nápoje, káva a nebulharské alko nápoje za úhradu. Dělají co můžou, nazval bych jejich činnost od Rusa k Rusovi, přičemž jejich intenzita se s přibývajícími hodinami zvyšuje a požadavek "daj pjať stakánov" není vyjímkou. Často se baví mezi sebou, mohli by si víc všímat hostů. Zde dávám 3 hvězdičky.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž pěšky dostupná do 10 minut. Cena slunečníku 10 Lv./den, cena lehátka 10Lv./den. Pokud jede dvoučlená rodina na 10 dní, tak počítejte se mnou : 20Lv/osobu/den x 2 osoby x 10 dní x 14Kč/1Lv. Bratru tedy celkem slušných 5.600 korunek. HUPS ! Pokud tohle nechcete absolvovat, musíte si věci nechat mimo vyhrazený prostor vzadu, takže k moři musíte projít tímto vyhrazeným prostorem. Do desíti minut jde ale dojít k Free plážím, které se vždy mezi placenými úseky nacházejí. Moře paráda, vlnky jak kdy, neustále pod dozorem plavčíka s píšťalkou. Jsme v Bulharsku, takže místy řasy a medůzy, tohle ale k této destinaci patří.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Krámky, krámky, grill bar, krámky, kasína. Před každým z nich Bulhar sedící na plastové židličce a kouřící nebo si hrající s mobilem. Každou menší sámošku nazývají Supermarketem. Celé Slunečné pobřeží je jeden velký vysavač na peníze. K nákupům doporučuji např. nový Nessebar. Co stojí na SP 10 Lv. zde to samé 8 Lv. Pro ty, co zde hledací vzpomínky na dobu před 40 lety doporučuji jezdit do menších letovisek, autobusy jezdí pořád. Já byl spokojený v Ravdě, cena bus SP-Ravda 2 Lv. Určitě zajet autobusem do Burgasu, doba jízdy 40 minut, cena 6 Lv. Zde doporučuji např. některou ze místních tržnic, městskou pláž, oddychový park, apod.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Bulharsko patří k jedné mála ze zemí, kde za utracenou korunu dostanete hodnotu stejnou anebo vyšší. Můžete v pohodě na jídlo do restaurací. Většina místních rozumí rusky, v pohodě se domluvíte. Za mě celková spokojenost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání