Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Aparthotel Rose Village *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 94x
Recenze se líbila: 275 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedním slovem perfektní. Naprosto odpovídala našim požadavkům, až jsme litovali, že zde nemůžeme být déle. Škoda jen, že jsme si nemohli prodloužit pobyt na pokoji až do večera, čekat na odlet od 12 do půl deváté je úmorné, zvlášť když odpoledne přišla bouřka a lilo až do večera.

Ubytování  průměrně (5/5)

Denní úklid, každé tři dny výměna ložního prádla a ručníků. Velká moderní koupelna a pohodlné postele. Kuchyně vybavená stroze, stačilo to. Jen nám chyběl ještě jeden hrnec, Hotel klidný, v klidné části města. Snad jen kdyby Wi-Fi fungovala bez výpadků...

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Uvádím max počet hvězdiček, protože jinak mne to nepustí dál, ale byli jsme bez stravy, takže nemohu hodnotit. Ale poté, co jsme při cestě na pláž viděli snídat hosty v restauraci u bazénu, rozhodli jsme se, že příště si alespoň snídaně koupíme.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Dva bazény, Ale možná by se tu hodila herna pro menší děti nebo internetová místnost. Takto byla vstupní recepce takřka neustále v obležení těch, kteří na svých přístrojích lovili vlny, protože tady připojení fungovalo bez problému. Personál ochotný vyjít vstříc, k dispozici trezory.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Na pláž to je z hotelu kousek. Jen je třeba přejít opravdu rušnou ulici, ale řidiči automaticky dávají přednost hloučku chodců. Přes duny vede dřevěný chodníček, v dosahu jsou jak placené, tak i free zóny. Na pláži občerstvení, takže není nutné hned běžet do města. Pláže jsou relativně čisté, dopoledne hodně zaplněné, volné místo pro deku je třeba chvíli hledat, ale odpoledne už bez problémů. Občas se objeví řasy, my jsme měli i pár žahnutí medúzou.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Bydleli jsme ve městě, tedy čisto, v dosahu restaurace, obchody, supermarkety, občerstvení, autobusová zastávka. Do centra ke Kubanu přibližně hodina volnou chůzí, to samé do starého Nesseberu

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Jsme spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání