Napsat recenzi

Velmi solidní dovolená

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 681x
Recenze se líbila: 526 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Žeravi je dobrý typ. Primorsko nabízí mnoho možností ubytování, ale tato určitě patří k nejlepším. Příjemné prostředí i personál, velmi slušná strava, blízkost moře, čistota i docela kulturní a ohleduplní hosté hotelu, v naprosté většině Češi, Slováci a Bulhaři. A podobně tomu bylo v nejbližším okolí, kde zase převažovali Rusové. Opilí a hluční Britové, Skandinávci a někdy i Poláci, kteří si vyjedou spíše zaflámovat a vyřádit, jak člověk zná z letovisek v jiných zemích, tam téměř nejsou.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Docela velké pokoje, výhled na moře, prostorná koupelna se sprchovým koutem a WC, vše pravidelně doplňováno ( mýdlo, šampón, toaletní papír) a vyměňovány čisté ručníky. Úklid pečlivý, rozhodně ne pouze symbolický. Vybavení pokoje dostačující, snad jen zásuvky chybí - u nábytku není jediný šuplík. V televizi i české programy.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Byli jsme tam před 5 léty a od té doby se kvalita i pestrost stravy výrazně zlepšila. Snad jen ryb je stále stejně poskrovnu. Tehdy bylo jídlo často jen vlažné, maso občas tvrdé, ovoce málo a mizerné kvality a zákusky po celou dobu stejné - to už neplatí. Kdybych chtěl být malicherný, řekl bych, že jídelně chybí dohled přísného šéfa přímo "na place", jak tomu bývá v jiných zemích u 4* hotelů. Občas chybí nějaká lžička, při úklidu ze stolů občas číšník něco rozleje, nebo mu upadne z tácu, a nechá to neutřené. Je znát, že to nejsou profíci, ale brigádníci. Jak ale říkám, oproti minulé zkušenosti z tohoto hotelů, znatelný pokrok.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel i jeho okolí působí nestísněně, hala je prostorná, vzdušná, personál příjemný, ať už na recepci anebo uklízečky. Lehátek u bazénu přibylo, jen počet míst v baru u bazénu stále minimálně ( 5 stolů, celkem 20 míst) - je problém vystihnout čas, aby tam člověk vypil v sedě kávu či pivo. To lidem vadilo tehdy i letos, stejně jako v diskusích znělo, že chybí jedny viditelné hodiny, nějaký teploměr a WC v zahradě u bazénu. Všichni pak chodí s mokrýma nohama po mramorové podlaze haly a ta se stává kluzkou pro všechny, anebo to děti řeší bazénem, či přilehlou zelení. Hotel pak na to reaguje vyvěšením upozornění, aby tak nečinili, že to zapáchá. K moři je to velmi blízko a přístup od hotelu se značně vylepšil. Člověka potěší, že tam všude - u hotelu i na pláži - hrála příjemná, nevtíravá hudba, převážně bulharská, ale i z jiných balkánských zemí a také italské melodie, skoro žádný anglický kravál. Animační tým příjemně pobaví, ale není vtíravý.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž je pěkná, široká, docela čistá a vstup do vody pozvolný. Boty do vody netřeba. Často velké vlny, takže na plavání to moc není. Voda čistá, jen občas se při větších vlnách objeví nějaká ta "mořská zeleň", někdy spousta utopených much - čert ví odkud - hladina je jimi doslova pokryta, jindy ve vodě "štípalky", drobné housenky, které nepříjemně štípou, ale bez následků. Slunečníky zdarma přijdou vhod, protože jinak slunečník se 2 lehátky stál (prý) 20 leva, což mi připadá až komicky drahé. Na pláži není sprcha, ani WC.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Mezi hotelem a mořem bylo vybudováno malé "náměstíčko", s lavičkami a zastíněnými plochami, ze kterého vede pohodné schodiště na pláž. I jinde ve městě řada drobných vylepšení. To je příjemné zjištění. Ve městě v amfiteátru vždy nějaký folklór. Také hřbitov naproti hotelu, je značně upravenější.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel vcelku odpovídá 4 hvězdám, ale pár maličkostí, bez velké práce i nákladů, by se dalo vylepšit. Potěšitelné je, že s odstupem let člověk pozoruje mírné zlepšení. Jinde to bývá spíše naopak. Také samotné Primorsko nechátrá, ale po malých krůčcích se vylepšuje. Tedy z turistického ruchu nejen žije, ale také do turistické infrastruktury zpětně něco vkládá. Přibyl dokonce i moderní a prostorný supermarket za vodním parkem. Zklamalo mě jen, že nejezdil turistický vláček. Nikdo nevěděl proč. Suma sumárum, příjemná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání