Napsat recenzi

Užili jsme si to

Recenze hotelu Stoykovi Penzion ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 378x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

V Bulharsku jsme ještě nikdy nebyli, dovolená splnila naše očekávání a představy. Je to Bulharsko a tak se občas dá podivit, zda jsou ve stejné EU jako my, evidentně to tolik neřeší. Moře se nám líbilo a zdejší lidé také.

Ubytování  průměrně (3/5)

Penzion Stoykovi, apartmán pro 5 osob (2 dospělí + 3 děti). Odpovídalo to ceně a očekávání, prostorné (dvě ložnice, kuchyňský kout a posezení na balkoně, předsíň a WC se sprchou), čisté a funkční. Vybavení jako v rodinném penzionu, paní majitelka ochotná a příjemná. Hezké popovídání se starší maminkou majitelky, která i když mluví pouze Bulharsky a my ne, tak působí velmi mile a je vidět, že ji dělá radost.

V den odjezdu jsme si mohli kufry v penzionu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Pouze snídaně v nedaleké restauraci CK, která byla v pořádku, ale dalo by se bez ní přežít. V blízkosti spousta restaurací, obchodů, takže přes den něco na pláži a večer do restaurace, nebo do stánku. Některé restaurace jsou pravděpodobně hodně zaměřeny na turisty a do opravdové bulharské mají daleko (ale to samé máme my i v ČR, stačí jako turista být ve městě jako Krumlov, Praha a jít do restaurace, co je přímo u místa, kde jsou turisté - takže žádné překvapení) a kvalita je taková nějaká, nicméně vyloženě negativní zkušenost jsme neměli.

Co se nám líbilo, byla resturace Anita hned vedle penzionu, kde bylo vidět, že chodí i místní lidé a večer byla vždy plná, takže se nedalo většinou hned sednout (oboje je známkou toho, že by _mohla_ být dobrá). Nejsem znalec bulharské kuchyně, ale škembe, plněné papriky, tarator, musaka byly moc dobré. Přes oběd tyhle hotovky (rok 2016) za cca 3.5 leva a ke stolu donesli snad do pěti minut.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

OK.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Černé moře, pozvolný vstup do vody, pro děti OK. Jednou trochu řasy. Vybavení pláže trochu pokulhává (WC placené a daleko) a je zde hodně lidí, při použití placených slunečníků to jde, kdo chce zajde dál, kde není tolik lidí.

Byli jsme většinou na severní pláži, která je menší a více se nám líbila. Jižní je moc velká a více hlučná (ale je tu zase tobogán). Na severní také bývají více vlny.

Jídlo a pití na pláži jde koupit ve stáncích (zde zase na jižní byly stánky trochu lepší), stánky vypadají jako v kempu, ale občas se dá najít i lepší.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Bulharsko, chodníky jako tady před 30 lety, stánky všude možně a občas věc, kterou nepochopím, např. docela hezké žulové, široké a nové schodiště k severní pláži a poslední dva schody jsou z dřevěné palety ;)

Večer v Primorsku pouť, kolotoče, skákací hrady, autodromy, trampolíny.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Je to Bulharsko, penzion je rodinný penzion nižšího standartu. Splnilo naše očekávání.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání