Napsat recenzi

Ubytování penziony Primorsko- penzion Mistral III.

Recenze hotelu Penziony Primorsko (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 639x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Už podruhé jsme cestovali do Primorska přes Zajezdy.cz. Ubytování jsme byli v penzionu Mistral III., kousek-dvě ulice -od severní pláže.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Penzion celkem v klidné části, semtam nás vyrušilo chectání racků z protější střechy:), jednu noc byla pařba u sousedů naproti, ale přesto ubytování super. Na pokoji lednice, varná konvice, sušák, úklid denně, denně doplněn toal.papír:),na zemi koberec-což bylo příjemné na nohy, ale asi celkem nepraktické pro úklid vzhledem k písku z pláže z ručníků atd...TV s xx programy, velký balkon s posezením... Klima na pokoji nebyla, ale mi neměli až tak vedro, celkem nebyla potřeba. Za nás naprostá spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Měli jsme zájezd bez stravování, tak jako minulý rok, za mne je to nejlepší volba, obchody jsou na každém kroku, restaurace taky, najíte se za levno, výběr je na Vás, i děti byly nadmíru spokojené:). Kávu uvaříte na pokoji nebo z automatu, který je na každém rohu, nebo samozřejmě kdekoli v restauraci, těch je zde taky požehnaně

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Paní, která nás ubytovávala, velice příjemná, stejně tak paní uklízečka, nikoho jiného jsme nepotkali. Neustále se usmívají, neviděla jsem je naštvané. Vybavení naprosto dostačující, stejně jsme trávili dny na pláži u moře nebo mimo penzion, na tom jsme bývali akorát při polední siestě:)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře teplounké jako kafe, první dva dny vlny, děti z nich absolutně nadšené, od druhého dne asi 10 metrů na pláži řasy, ale stačilo jít kousíček dál a už bez řas, čisté, jemný písek, semtam kámen.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

My jsme z balkonu přímo před námi a nalevo viděli až na moře, což bylo super, sice jen kousek, ale stačilo... Jinak hledíte na protější balkony..

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Já prostě na Primorsko nedám dopustit, krásné moře, Bulhaři příjemní a milí, nevidíte nikoho naštvaného, v krámcích nejsou vlezlí, nic Vám nenutí, což oceňuji.CK si zaslouží velkou jedničku, všechno perfektně zorganizované, od letiště až po ubytování, možnost dokoupit spoustu výletů...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání