Napsat recenzi

Penzion Djuni- nebylo to nejhorší.

Recenze hotelu Penziony Primorsko (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 032x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • výhled z pokoje 2 výhled z pokoje 2

Navštívili jsme letos Bulharsko po 20 letech. Zvolili jsme penziony +, all inclusive, ovšem s tím, že to, kam vlastně jedeme, jsme se dozvěděli až na letišti v Burgasu. Byl to risk, který, alespoň nám, vyšel. I když samozřejmě, vše má své mušky, pokusím se rozepsat se o tom více.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Penzion Djuni, na to, že to je oficielně **, je pozičně super, navíc fakt velice blízko jak pláži, tak jídelnce CK ****..., kam jsme chodili jíst. I když vzdálenost, uváděná na různých webech samozřejmě neodpovídá, ale to je asi normální. 50 metrů k moři to není ani náhodou, nicméně jste tam mezi dunami opravdu za chviličku. Po příjezdu jsme dostali nádherný , světlý a velký pokoj s výhledem na moře, ovšem jen s pidibalkonkem a po chvíli přišla pokojská, která nám přišla nabídnout pokoj ještě lepší, s velkým balkonem. To jsem docela čuměl. Jinak sama CK nemá tento penzion ani ve své nabídce, takže když jsem se v Burgasu na letišti dozvěděl jméno, hned jsem nažhavil internet a hledal informace a fota. Zajásal jsem, protože podle infa z internetu měl mít tento penzion bazén, recepci a bar. Bazén byl, ale zasypaný asi tak 3 letou sutí...:-(. Recepce žádná, rovněž tak žádný bar. Nicméně pokoj ve 2 patře opravdu hezký :-).

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Opravdu, pokud nemusíte, nekupujte služny all inclusive. ne, že by byly špatné, ale je to naprosto zbytečné!!! Jednak opravdu třeba budete od jídelny dále a chodit 3 x denně na jídlo, z pláže, sem tam, je docela opruz. Ale hlavně - v Primorsku, je i v té nejzapadlejší uličce, neskutečné množství restaurací, hospůdek, barů, pekáren, stánků s rychlým občerstvením, supermarketů atd atd, za opravdu směšně levné ceny !!!! My jsme to nechtěli riskovat , kvůli dětem, ale propříště už víme..:-). Kvalita All inclusive? No, není to jako svíčková od babičky, ale zároveň to nikoho neurazí. Standartní, docela dobrá, hospodská strava, s ne uplně výběrem, jaký bych si představoval. Ale jídla hodně, vyberete si. S čím mě ale neskutečně štvali, byl strašněj opruz s pitím. Na snídani jste si mohli z post mixu nalejvat sami, co jste chtěli, ale na oběd a večeři tam stál někdo z personálu, postmix otočili a čepovala vám to bába do 2 dcl skleniček. Samozřejmě fronta jako kráva a v 37 stupních celcia se z 2 dcl opravdu moc nenapijete. Navíc v jídelně šílený vedro, klimatizaci nepouštěli, nevím proč. Svačiny trapné, ty si nikdo ani nebere.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Pokoj veliký, s výhledem na moře, lednička, klimatizace, fén, TV s českými programy. Jen ta jejich koupelna....:-( Hadice ze zdi, uprostřed koupelny odtok, ale zasranej pískem, takže minimální odtok. Ručníky vyměnili jednou, prádlo neměnili a toaletní papír, tak s tím taky spořej. Ale když ráno odchytnete děžurnou, není problém, jsou milé, ale nemluví česky, ani anglicky...:-)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Bez chybičky !! Super koupačka, bary na pláži, levno!! 2 x Toi Toi, ale my, co jsme byli na vojně - dostačující :-) :-). Moře přenádherné, severní pláž vlny, sportovní vyžití, skůtry, banány, šlapadla atd.. SUPER !!!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Opět bez chyby ! Hospody, bary, restaurace, markety - co si vybereš. Klid na spaní, z okna romantika.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Absolutně nechápu ty statisíce lidí, co jezdí neustále jak ovce do Chorvatska , za ty nehorázné ceny, kde si musí brát boty do vody, opalovat se na betonových molech, nebo kamení a dávat pozor na ježky ve vodě. Tady jste za 2 hodinky letadlem v ráji, nádherné pláže, neskutečně levno, servis funguje, všude mluví česky, jídelní lístky v češtině, milí lidé. NEJEDU UŽ JINAM !!! Jestli někomu vyhovuje platit nesmyslnej ranec za pivo a jídlo v Chorvatsku, já si ho dám za levno i s jídlem raději tady. Ale fakt za levno. Je to levnější než u nás !! Kapku selhávala organizace CK, bylo hodně čekání na rozvozy, bus atd. , ale s tím se tak kapku počítá.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Karas: Bazén - 26. 8. 2015 21:30

Tak na konci srpna uz je bazen v provozu a odpovida fotkam v nabidce, vcetne osvetleni. Jen voda neni dohrivana a vecer je chladnejsi, nez v mori. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání