Napsat recenzi

Penzion KOSTOVI, Primorsko

Recenze hotelu Penzion Kostovi (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 369x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejjednodušší shrnutí je, že jsme přijížděli s určitou opatrností a odjížděli spokojeni.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Nedávno zrekonstruovaný třípatrový penzion. Pokoje sice menší, ale pěkné a čisté. Trošinku jim kazí náhled typická Bulharská ničemná práce řemeslníků, ale ta je tam všude okolo podstatně horší, penion je na tom vzhledem k nízko nasazané laťce bulharů výborně. Jsem řemeslník a asi jsem na tohle citlivější víc než je zdrávo. Manželce to bylo šumák.Ubytování je přesně k tomu ráno zmizet na pláž, nebo večer na pivo a dojít se jen převléci, vysprchovat .... to splňuje na 100%

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Byli jsme bez stravy, penzion nemá stravovací zařízení. Ale se stravováním jsme byli spokojeni. V nepřeberném množství restaurací si musel sice člověk dost pečlivě vybírat, ale dalo se za rozumné peníze dobře najíst. V penzionu je dole kuchyňka, což nám - salátožroutům velmi vyhovovalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení penzionu je tak akorát. Nic nepřebývá, nic nechybí. Nejeli jsme do 5* hotelu a proto bylo ubytování milým překvapením.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž byla v dnech, kdy to bylo vysloveně na koupání dost plná. My chodili na severní kvůli vyblbnutí ve vlnách. Jižní je spíš pro důchodce, nebo malé děti.

Na plážích je dostatek barů s možností si dát za rozumnou cenu výborně vychlazené pivo, či nealko a i se zde dalo dobře najíst.

Trochu mě vadili na pláži kuřáci a jejich všudypřítomné vajgly. Ale tím trpí většina takových pláží, tudíž to nevybočovalo mimo standart.

Přístupy k pláži nesly opět známky kašlání obce na vzhled města ... ale dojít se po nich dalo.

Moře bylo čisté, jen při velkých vlnách se vířil písek a ve vodě plavaly utrhané rostlinky. To, ale bylo vyváženo 10x fantastickým vyblbnutím ve vlnách.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nic nestandartního ... Bulharsko. Na ulici skoro čisto. Dost pokulhává činnost města v úklidu. Penziony a hoteny měli prostranství uklizené a metr od toho nechá obec div ne černou skládku. Pozor na chodníky a silnice, takové vyvýšeniny a jámy v asfaltu snad nemá ani D1. Zase, jak jsem již psal .... bulharští řemeslníci jsou tataři a obec na to kašle.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Abych se přiznal, trochu mne před odjezdem mrazilo, co nás tam čeká. Znám mentalitu a šikovnost bulharů a čekal jsem masakr. Ten se bohudík nekonal, spíš naopak. Hodně vyžehlilo krásné počasí, nádherné moře a čisťounký penzion. Mohu to doporučit, jen člověk nesmí moc koukat do prázdných zahrad a odlehlých koutů. Nemají v pořádku ani hlavní chodníky, natož něco, o co zrovna turista nezakopává. ZA to ale hotel ani cestovka nemohou.

Takže nakonec mohu s klidným srdcem doporučit. Za velmi dobrou cenu dostanete krásné moře a koupání, které vám penzion Kostovi rozhodně nezkazí.

Jinak cestovku ********** hodnotím 100% ... ta makala jak dobře namazaný stroj. Vše sedělo, vše stíhali, vše zabezpečeno. Dosáhnout této kvality v Bulharsku ... klobouk dolů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání