Napsat recenzi

Velmi dobré

Recenze hotelu Levteri Hotel ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 348x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Levteri a v pozadí moře Hotel Levteri a v pozadí moře
  • Severní pláž Severní pláž
  • Jedno z dětských hřišť Jedno z dětských hřišť
  • Jídelní lístky v češtině Jídelní lístky v češtině
  • Promenáda spoující Severní pláž s přístavem Promenáda spoující Severní pláž s přístavem

Pěkný penzion, oceňuji zde soukromí ,penzion má zadní východ a nemusíte chodit přes restauraci. Pokoje jsou sice menší, ale mají balkón a jsou denně udržovány v čistotě a vůni. Jsou vybaveny televizí se satelitem a malinkou ledničkou. K moři dojdete bosí. Severní pláž se mně líbila více, bývají zde větší vlny. V okolí je dětské hřiště, mnoho obchodů a restaurací, kolotoče apod. V hotelu je velmi ochotný, vstřícný a milý personál

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje jsou sice menší, ale mají balkón a jsou denně udržovány v čistotě s voňavými ručníky a povlečením. Jsou vybaveny televizí se satelitem a malinkou ledničkou.Pokojská chodí denně.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Dobrá strava, snídaně obyčejné, úměrně ceně hotelu. Večeře moc dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál vyjímečně ochotný, dokonce směňují Eura ve velice dobrém kurzu, lepším než ve směnárně.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Na severní pláž dojdete bosí, je to kousek a proto nevadí se během dne několikrát vrátit do hotelu. Těch 50 metrů v popisu odpovídá. Jižní je dál. Severní pláž se mi ale zdála čistější, prázdnější. V nebližším místě od hotelu je neplacená pláž. Cestou jsou dětské prolízačky a hřiště. Na pláži si lze koupit vařenou kukuřici, housky,nakrájený meloun,je tam automat na kafe, stánek s ovocem.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Mnoho obchodů, hodně zábavy pro děti, kolotoče, čtyřkolky, koníci, několik hřišť a prolézačkami, moc pěkný park. Kousek je i přístav, kde odjíždí lodní výlety.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Vynikající klidná dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání