Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 530x
Recenze se líbila: 618 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byli jsme s dětmi 7 a 9 let, děti nadšené, už máme zaplaceno na příští rok. Hotel čistý, personál příjemný nic nám nechybělo.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Veliký pokoj, čistý. Že je výhled na hřbitov nám vůbec nevadilo. Koupelna nám nezapáchala a vždy bylo uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Chutnalo nám, všeho dostatek, děti si vždy vybraly, dokonce jedly každý den polévky. Jediná věc, která by se dala nějak upravit je, že se někdy dlouho čekalo na stůl, ale asi to není chyba personálu, ale lidí, že nedodržovali čas, který měli určený. Ale nijak nám to náladu nezkazilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení hotelu dobré, možná jen k bazénu by se dala dát nějaká skluzavka pro děti. Jinak nemáme co vytknout. Hotel čistý, tím, že máme větší děti, tak jsem nemusela řešit jestli je záchod blízko, vždy si došly kam potřebují, ale vadilo mi, že rodiče dávají malé děti čůrat na trávu okolo bazénu, argument, že nestihnout doběhnout na záchod do hotelu neakceptuji. Dokonce jsem viděla, jak matka dala dítě na pláži vykadit hned za slunečníky (opět Češi).

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž dlouhá, úsek pro klienty Alexandrie bez poplatku, ale nechodili jsme tam, raději jsme si zaplatili na celý den slunečník a nemuseli jsme se nikde tlačit na malém plácku. Moře čisté bez řas, sem tam medůzka (prý nežahají). Při červené vlajce jsme mohli po pas do vody a děti si to maximálně užily.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Do centra kousek, tam to večer žije, plno obchůdků. Animační centrum kousek od hotelu, ale hlava na hlavě. Dětem se tam líbilo a chodilo se tam hlavně kvůli nim, já jako dospělá bych tuto aktivitu klidně vypustila. Animační klub fungoval bez problémů. Děti byly dvakrát přes den a vždy nadšené. (omezený počet dětí, proto kdo dřív přijde ten tam může zůstat, hodně rodičů nadávalo, ale bezpečnost dětí je přednější)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Moc pěkná dovolená, příští rok se tam vracíme, již máme zájezd koupený. Jsem sama zvědavá jestli se tam něco změnilo, ale podle lidí, co tam jezdí již delší dobu se hotel Žeravi zlepšuje rok od roku co se jídla týče i služeb. Pro rodiny s dětmi mohu jen doporučit, kdo si chce odpočinout, tak raději jiný hotel. Je to opravdu rodinné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jolana: reakce - 23. 1. 2015 14:11

Dobrý den, mohu se zeptat v jakém termínu jste v tomto hotelu byla? Já jsem v hotelu strávila týden v červenci a dovolená snů to nebyla ani omylem a to nemám nijak přehnané nároky. Každý den obrovské fronty v jídelně ( ta je dost nedomyšlená) a nechápu, jak si mohou dovolit psát člověku nějaké kartičky a diktovat mu , kdy má chodit na jídlo...když má někdo zaplaceno all inclusive tak by hotel snad neměl zasahovat do toho , kdy kdo bude chodit jíst. Pláž byla také dost nehezká většina slunečníků byla v rozkladu...a do toho jsme tam měli invazi Primorských černých brouků, ti se vyskytovali naprosto všude... u bazénu, na balkonech, v pokojích..katastrofa. Jediné kladné body byly - velký bazén, pěkné město a příjemný personál...Musím se přiznat, že Vám docela závidím takové pěkné vzpomínky na Bulharsko, já je bohužel nemám :( Tak přeji i letos pěknou dovolenou :-) :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání